Business

Selfridges: esküvőpremier a luxusáruházban

A program része volt egy kultikus film vetítése is

Elsbeth Diehl-Wobbe / TextilWirtschaft

Nyitókép: Premier. Carlene Noel és Danny Sains voltak az elsők, akik igénybe vették a Selfrdiges esküvői szolgáltatását

A londoni Selfridges áruház mindig tartogat meglepetéseket. Múlt szombaton a vásárlók meglepődtek, amikor az első esküvői pár a negyedik emeleti “Esküvői lakosztályban” tartott szertartás után bevásárló körútra indult a luxusáruházban. Ezt követően az ifjú pár, Carlene Noel (40) és Danny Sains (47) a Brasserie of Lightban adott fogadást, majd az üzlet három mozijának egyikében a Grease című film privát vetítése következett.

A Selfridges május elején jelentette be a házasságkötési terveket a londoni Oxford Street-i zászlóshajó üzletében. A koronajárvány következményeként felkarolták a meghittebb esküvők trendjét, és egy olyan koncepciót dolgoztak ki, amely három, négy és húsz vendéget befogadó, kurátori esküvői csomagot kínál a menyasszonyoknak és  vőlegényeknek. Ennek érdekében megszerezték a szükséges engedélyt, és a történelmi épület negyedik emeletén alakítottak ki egy extravagáns “esküvői lakosztályt”.

A Selfridges az áruházban tartott esküvőpremiert újabb mérföldkőnek tekinti a rendkívüli vásárlói élmények hosszú történetében. “Nagy örömünkre szolgál, hogy a Selfridges-ben tarthattuk az első esküvőt, és örülünk annak, hogy Carlene és Danny úgy döntött, velünk ünnepli ezt a különleges napot” – mondta Rebecca Warburton, a Selfridges rendezvényekért és vásárlói élményekért felelős igazgatója.

Az áruházak mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtanak a menyasszonyoknak és a vőlegényeknek, a styling- és szépségtanácsadástól kezdve a személyre szabott virágkötészetig és a büféajánlásokig.

Házasság az áruházban: Carlene Noel és Danny Sains a Selfridgesben házasodott össze

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás
Oldal tetejére