Divattrendek 2019. nyár: férfi felsőruházati trendek

Dominál a sportosság, a klasszikus férfimodellek is lazább külsőt öltenek. A trendeket puhaság, könnyedség, de mindenekelőtt újszerű kényelem határozza meg. 
Íme, 2019 tavaszának legfontosabb divattémái. (TextilWirtschaft)

Új szabásvonal. Lazább, nyugalmat sugárzó fazonok jelennek meg, helyet követelnek maguknak a kényelmesebb szabásvonalak. A legjobban továbbra is a slim fit modellek, különösen a sztreccs anyagokból készültek fogynak. Az újdonságot azonban már a lazább szabásvonal jelenti.

Menő árnyalatok. Egyfelől megjelenik az ügyesen alkalmazott tengerészstílus, ideértve a csíkos felsőket is, új életre kel a matt kék, a fehér és a piros. Másfelől az utcai viseletek hatása látható. Az alap a fekete, amelyhez rikító színeket, márkajelzéseket és rengeteg dzsörzéanyagot használnak.

Kissé faragatlan. Meghatározó és inspiráló a denim, a biztos pontot a T-shirt jelenti. Az ingek mindig lazák, a farmernadrágok erőteljes hatásúak. A kényelem viszont kötelező, ezt a rámenős fickók is szeretik.

Nyári elegancia. A klasszikus modelleket is sportosság hatja át, a chinó nadrágok tökéletesen illenek a puha zakókhoz. A világosabb színárnyalatok nyárias hatást keltenek. Az összkép egy könnyű inggel vagy inkább egy elegáns pólóinggel válik tökéletessé.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás