Divattrendek 2019. ősz: Női felsőruházati trendek

Női felsőruházati trendek  2019. ősz

Legyen különleges és sokak által viselhető – így összegezhetők a legújabb piaci elvárások

Új ritmus, más megközelítés

Női ruházati trendek 2019. ősz
Delicatelove

Dinamikus színek, sziluettek és stílusok, új ritmus és más megközelítés kerül előtérbe. A női divat rég volt ilyen eleven, és ez mind szerkezeti, mind divat értelemben igaz. Felejtős a fáradt mainstream, a piac elvárása a markáns, karakteres megjelenés. A színes, kockás, oroszlán- és kígyómintás, és mindegy, hogy a felület fémesen csillog vagy durva kötésű. Legyen különleges, mégis sokak által viselhető. Mi ez, ha nem igazi kihívás?!

Megmutatkozik a színek ereje, a minták és a képek gazdagsága, valamint a díszítésben rejlő potenciál. Érdemes a lendületet kihasználni, akkor is, ha lassan nyugodtabbra vált az összhatás. Ám ez a triumvirátus még sok lehetőséget rejt magában. A minták – különösen egymással vegyítve – újfajta dekorációként tűnnek fel. Fiatalos lendület uralja a fémes felületeket, a piros és kék árnyalatok vonzereje pedig minden bizonnyal eltart még egy darabig.

Női ruházati trendek 2019. ősz

Kétségtelenül nagy erő rejlik ebben az irányzatban, ám nyugodt voltáról még a széles piacot is meg kell győznie. A prémium- és kortárs szegmens már a magáénak érzi, láthatóan kedvére való a monokróm megjelenés, a lágy, semleges színek uralma, és az az érzés, hogy végre ismét rendesen fel lehet öltözni a klasszikus, kárómintás anyagokba, a finom szövetnadrágokba és selyemblúzokba. A divatban mindig szükség van egy másfajta útra, olyanra, amelyen tovább lehet haladni.

(TextilWirtschaft)