Divattrendek 2020. ősz – Férfi-felsőruházati trendek

Férfi-felsőruházati trendek                     

Szelídebb stílus köszönt be kockás mintákkal, dzsörzé és rengeteg gyapjú használatával

Újfajta fesztelenség

Lássuk, milyen stílushatások, trendek és színállások határozzák meg a férfiruházat világát a következő ősz folyamán! A paletta az autentikustól a sportoson át az avantgárd megjelenésig terjed. Minden könnyű, minden laza, és minden casual.

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz
MMX

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz

Fedett zsebmegoldások tűnnek fel mindenütt, a nadrágokon épp úgy, mint az ingeken. Az ősz sportos viseletein dominálnak a túra- és katonai ruházat jellemzői. A természetes stílust kedvelő városi pasik ruhatárának alapdarabjai a vastag cargo nadrág és az ingfazonú dzseki lesznek. De aki így öltözik, az nem visel sneakert! Főleg az átmeneti időszakban arat majd a több rétegből álló ruházat.   
MMX, Barbour, Camel active, Redpoint, Save the Duck, Mac, Kitaro

Rugalmas

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz

Első a kényelem! Az aktuális jelszó, a rugalmasság kiváló, kétségtelenül vásárlásra ösztönöz. A korszerű, finoman sportos stílust a dzsörzé és a sztreccs anyagok határozzák meg mind a szabadidős viseleteknél, mind az öltönyöknél. A szabásvonal változatlanul követi a test vonalát, ám ennek ellenére nem korlátozza a mozgást.   
Pierre Cardin, Daniel Hechter, Roy Robson, Bugatti, Olymp No.Six, Joop!

Erőteljes színű

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz

A színek egyértelműen a figyelem felkeltésének eszközeivé válnak. Dominálnak az erőteljes, füstös sárga és narancsszínű árnyalatok, így a mustár, a rozsda és a sáfrány. Újdonság, hogy a színek többnyire a felsőkön jelennek meg, jelzésszerűen vagy a ruhadarab egészén. A friss, ütős színek megjelennek a dzsekiken is.   
Bugatti, Nowadays, Gant, PME Legend, Seidensticker, S.Oliver

Hagyománytisztelő

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz

Változatlanul divat a régies stílus, a legnagyobb sztár kétségtelenül a kockás minta. Az alapanyagok valamivel érdesebbek és robusztusabbak, de sosem túl nehezek. Korszerű megjelenést eredményeznek a színkontrasztok és a sportos, kapucnis darabok. Nagy lehetőséget tartogat az újszerű tyúklábminta is.  
Schneiders, Strellson, S.Oliver, Alberto, Digel, Baldessarini

Esti alkalmakra

 ferfi-ruhazati-trendek-2020-osz

A kulcsszó a lázadó stílus. Progresszív, modern minták törik meg az anyagok egyhangúságát, és arra ösztönzik a férfiakat, főleg a fiatal célcsoportot, hogy bátrabban kövessék a divatot. Ősszel rendkívül divatos viselet lesz a bőr, főleg dzseki formájában. Az irányt az utcai és az alkalmi viseletek elegye mutatja.     
Superdry, Farah, Stones, Selected Homme, Alberto

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére