Divattrendek 2020. nyár – Női felsőruházati trendek 2020. nyár

Női felsőruházati trendek 2020. nyár

Megújul az összkép: letisztult vonalak és világos tónusok válnak uralkodóvá

Jóleső nyugalom

 noi-ruhazati-trendek-2020-nyar
Seductive

Új minták, színek és modellek lépnek az eddigiek helyébe a csempemintától a makraméig, az egyszerű purista stílustól a lyukhímzésig. Számos figyelemfelkeltő, innovatív és egyúttal könnyen alkalmazható megoldás hatja át a női felsőruházat teljes területét. A jövő évi nyári szezont világos árnyalatok, könnyű anyagok és mértékkel sportos stílus fogja fémjelezni a jóleső nyugalom jegyében.

 FÖLDSZÍNEK

 noi-ruhazati-trendek-2020-nyar

A női felsőruházat új, telt színvilága erőteljes, meleg, barnás, földközeli tónusokkal jelentkezik. A sötét nyári árnyalatok lenyűgöző bőségben és ragyogásban jelennek meg, a legnépszerűbb a füstös narancs, valamint a mélyvörös és a meleg barna árnyalatok együttes megjelenése lesz. Ehhez jól megy a sárga, és szinte kötelező a zöldtől a khakiig terjedő színek használata. A karakteres nyári irányzatot etnó minták, kézműves kötési technikák, nyomatok, szafari és cargo megoldások teszik teljessé. Hálás téma, az üzletekben hatásos fotókkal és sztorikkal lehet bemutatni.   Gorge & us, Eterna, Mac, Nolsy May, Toni, Lanius, Aeron

 VÍZSZÍNEK

 noi-ruhazati-trendek-2020-nyar

A kék, a nyár klasszikus színe új értelmezést kap: halvány, vizes, égszínkék árnyalatai és erőteljes tónusai – Yves Klein élénk kékje, a királykék és a neonkék – egyaránt előtérbe kerülnek. A nyomott mintákhoz és a többi díszítéshez a francia Riviéra és Provence kékje adja a mintát, leggyakrabban a régies életképekkel díszített anyagokon. A hatás könnyű és romantikus.  
Gorge & us, Kings of indigo, Riani, Noisy May, Cividini, Nadine H

LÉGIES

Eljött a lecsendesülés ideje, mind a színek, mind az anyagok terén. A meghatározó világos színállások között sok a fehér és a homokszín. Az öltözékek egyszínűek, az anyagok könnyűek és levegősek. Így azután a blézerek és a nadrágkosztümök sem sugároznak komoly hangulatot, mindig lágy esésűek, nyáriasan lebegők, ami visszatükröződik a laza, könnyed szabásvonalakban is. Időnként hangsúlyos a váll, de anélkül, hogy ez a fazont túl komollyá tenné.    
Nadine H, Cinque, Eva Mann, Maerz Muenchen, Cambio, Raffaello Rossi

 TÜZES

 noi-ruhazati-trendek-2020-nyar

A neonszíneket, a lakk és a csillogó felületeket tüzes vörös hatja át, elsősorban a sport- és az utcai ruházat terén. Erős színekben, éles kontrasztokban és bátran használt nyomatokon épp úgy feltűnik, mint a hűvös lágyságot árasztó alapanyagokon. A high-tech anyagok meghatározóak maradnak.  
Qs designed by, Iceberg, Eleven W/shes, G-Lab, Khujo

(TextilWirtschaft)