Médiaajánlat

Click here for English  Auf Deutsch

A reklám annak művészete, hogy a fejet célozzuk meg, és a pénztárcát találjuk el…

DivatMarketing Media_HU 2021

Ismerős a helyzet? Az Ön termékeit a kiskereskedelemnek még a vásárlók előtt kell megismernie, kiválasztania, és megrendelnie. A divatszakma sajátságos, speciális időrend szerint működik. Amikor mások szabadságon vannak, nagyon kevés a vevő az üzletekben, Önnek akkor van a munka dandárja.

Ugrás egyenesen az ajánlatkéréshez »

8 ok, amiért Önnek is érdemes
a DivatMarketingben hirdetnie

DivatMarketing Media_HU 2021 a magyar piacra kidolgozott árakkal dolgozik.

 1. Négyezer példányban megjelenő szaklapunk olvasói az előrendelés időszakában kapnak áttekintést a trendekről.
 2. Olvasóink az Önök partnerei, felkészültek, tájékozottak, ismerik a trendeket, a kínálatot, így könnyebb, egyszerűbb a rendelés, vásárlás.
 3. A divatanyagok mellett számos üzleti témájú cikket, szakvásári beszámolót, sok-sok hazai és nemzetközi hírt is közlünk. A szakmai tartalmak és a hirdetések erősítik egymást!

 1. Tudjuk, hogy a mai viszonyok között meddig ér a takaró, ezért hazai partnereinknek speciális, a magyar piacra kidolgozott árakat kalkuláltunk. Ne késlekedjen, keressen minket, hogy előnyös megállapodás tudjunk kötni!
 2. Amikor csak szüksége van ránk, minket mindig megtalál, nincs hosszú várakozás a telefonos menürendszerben és nálunk nincs elérhetetlen szerkesztőség..
 3. A hirdetés a a lehető legközvetlenebb módon szól a célcsoporthoz , ezért alkalmas a legdirektebb hatás elérésére.
 4. Hosszútávú kapcsolatok kialakítása a célunk, ezért csak akkor teszek ajánlatot Önnek, ha úgy ítélem meg, hasznos az Ön számára a megjelenés.

Tudja Ön, hogy mit várnak az olvasók
a szaklapban megjelenő hirdetéstől?

 • Az olvasók, a döntéshozók komolyan veszik a szaklapban megjelenő hirdetéseket, ezért a cégek közötti, B2B-reklám információs forrássá válik.
 • A szaklapban a hirdetés a legmegfelelőbb környezetben jelenik meg, ezért nagyon hatékony. Az értékes szakmai információk, a színvonalas hirdetések erősítik egymást.
 • Vevői úgy érkeznek Önhöz, hogy már ismerik a piac fejlesztéseit, a divattrendeket, így nyitottabbak az Önök újdonságaira is!
 • Egyszerre több potenciális vevőnek mutathatja be kínálatát!

 • A közös megoldások közös sikerekhez vezetnek. A szaklap Olvasóiban, az Ön vevőiben is erősíti az összetartozás, az „egy hajóban ülünk” érzést!
 • Az olvasók a szaksajtó használata közben állandó keresőállapotban vannak. A célcsoport „antennái” mintegy vételre vannak állítva, ezért a szakmai hirdetésnek arányon felül magas esélye van arra, hogy felfigyelnek rá. Az olvasók úgy ítélik meg, hogy a szaklap hirdetéseit olvasni: Informáló szórakoztatás a legjobb fajtából!
 • A szakmai hirdetés láttán azt szeretnék érezni, hogy versengenek értük, hogy fontosak a reklámozóknak.”

Hirdetőink véleménye

Igazi sikertörténet számomra!

Először is gratulálni szeretnék én is az augusztusi számhoz, úgy a tartalmához, mint a kiviteléhez. Beleolvasva és átlapozva egy kimondottan igényes, profi lapot tartottam a kezemben, és kívánom, hogy a sok-sok munka ellenére minél tovább legyen erőtök a szerkesztőségben életben tartani ezt az egyedülálló szakmai lapot.

Az előfizetésen kívül időnként hirdetni is szeretnék a lapban. Szeretném a szeptemberi lapban megjelentetni a korábban már megjelent céges hirdetésünket, hátha ismét szerencsét hoz, és megtalál bennünket egy-két hazai partner, akik igényes anyagokban és kellékekben gondolkoznak. A tavalyi hirdetésnek köszönhetem jelenlegi legfőbb megrendelőnket, akivel jelentős forgalmat realizáltunk! Igazi sikertörténet számomra! 

Tódorné Vörös Éva    
DETEX TRADE Kft
2018.08.16.

Informatív, aktuális, nívós, vélemény és ízlésformáló lap…

“A DivatMarketing az egyetlen olyan nívós –a  szakmának is szóló- lap  Magyarországon ahol érdemes megjelennie az s.Olivernek. Így természetes volt számomra, hogy a magyarországi leányvállalat megalakulásával összefüggő változások, információk, és a márkával kapcsolatos hírek  is kizárólagosan itt jelenjenek meg. Informatív, aktuális, nívós, vélemény és ízlésformáló lap, amit szerintem mindenkinek olvasnia kellene aki divattal foglalkozik.”

Zalai Enikő
Country Manager Hungary
s.Oliver Fashion Hungary Kft.
www.soliver.com

Minőségi és egyedülálló értékrendet képvisel Magyarországon…

“A DivatMarketing véleményem szerint egyedülálló abban a tekintetben, hogy minőségi és egyedülálló értékrendet képvisel Magyarországon, s tartja a nyugarti országok divattal kapcsolatos szakmai magazinjainak a színvonalát. A fontos, átfogó információk között jelentősnek tartjuk, hogy az ara konszern márkái is megjelenjenek mind image, mind pedig pr-cikk kereretin belül. A mai szűkösebb időkben elsődleges célunk meglévő partnereinkkel kiépített kapcsolatunk és az ara márka ismertségének, termékeink pozitív megítéltésének további erősítése.”

Janovszky Gergely
Ara Shoes Hungary Kft.
www.ara-shoes.hu

Örömmel tapasztaltam, hogy új érdeklődők jelentkeztek…

“Kiváncsian vártam, milyen hatása lesz, lesz-e hatása a DivatMarketingben megjelenő hirdetésünknek. Azon is sokáig töprengtem, milyen legyen a hirdetés, hogy észrevegyék, de valamennyire illeszkedjen is a lap stílusába, arculatába. Örömmel tapasztaltam, hogy új érdeklődők jelentkeztek, és a meglévő vevőink közül is jelezték néhányan, hogy látták a lapban a hirdetésünket. Folytatni fogom!”

Éles Csaba
Wax-house kft
www.bizsunagykereskedelem.hu

Az Ön haszna, ha a Divatmarketingben hirdet

 1. Az egy helyen megjelenő márkák – még a nehezebb időkben is – erősítik egymás vonzó hatását.
 2. A szakmai hirdetés láttán az olvasók azt érzik, hogy versengenek értük, hogy fontosak a reklámozóknak.
 3. Bónuszként kollekció leírásban ismertetheti márkájának újdonságait!
 4. A hirdetésekkel kapcsolódni lehet a szakmai témákhoz, ezáltal a hirdetések sokkal hatékonyabbak.
 5. Ha Önnek EU-s pályázata van, akkor bizonyára tudja, hogy előírják a projektek sajtóbeli publikálását is.

Miért olyan hatékony
a DivatMarketingben megjelent reklám?

Saját szakmai etikai kódexünk, hogy a szakmai cikkek és hirdetések aránya: maximum 30% hirdetés, minimum 70% szakmai cikk. Ezért olvassák a lapot, és nem kerül a kukába, mint az ingyenes reklámújságok.

A TextilWirtschaft magazinnal való együttműködésből adódóan egyedülálló információs háttérrel rendelkezik, minden termékcsoportra tud trendeket közölni

2011 májusban készült felmérés szerint, előfizetőink 33 %-a alaposan, mindent elolvas, 61% bizonyos részeket olvas el egy-egy számban. A felmérés szerint átlagban minden lapot 3 fő olvas el. Azért csak ennyi, mert az egyedül dolgozó vállalkozóknak nincs kinek továbbadniuk a lapot. Ahol nagyobb a cég, ott gyakran 4 – 6 fő is elolvas egy-egy számot.

Mit kell tennie, ha hirdetni szeretne?

DivatMarketing Media_HU 2021

Kérjük, töltse le a fenti, PDF formátumú, 2018. évi médiaajánlatot, tekintse át, majd kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével. Ajánlatkérése közvetlenül a DivatMarketing főszerkesztőjéhez jut el, aki egy munkanapon belül felkeresi Önt az itt megadott elérhetőségein.

Ajánlatkérés itt:


Hogyan szólíthatjuk? *
Teljes neve: *
e-mail címe: *
Számlázási név:  
(Ha Ön magánszemély vagy egyéni vállalkozó, ezt a sort nem kell kitöltenie.)
Számlázási cím:  
Melyik számban hirdetne?
Tevékenységi kör:
Termék:
 
Kérem, jelölje be itt, ha kéri Blogértesítőnket is:
 
  Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom
 

 

Jelen ajánlatkérés nem kötelez az ajánlat elfogadására.

Oldal tetejére