Előfizetés

TRENDEK – HÍREK – ÜZLET A DIVAT VILÁGÁBAN

A DIVATSZAKMÁRÓL A DIVATSZAKMÁNAK

Megbízható hazai és nemzetközi piaci és divatinformációkat kínálunk. Évente kétszer termékcsoportok (női és férfi felsőruházat, fehérnemű – fürdőruha, cipők) szerint közöljük a legújabb trendeket. A német TextilWirtschaft szaklap magyar licenckiadványaként az előrendelések kezdetekor  publikáljuk ezeket.

A nyomtatott lap évente kétszer egy magazinban egyesíti a trendeket, a híreket és az üzletet. Minőségi, kifinomult és lényegre törő. Mindazokat célozza meg, akik felső- és alsóruhával, cipőkkel, táskákkal és kiegészítőkkel keresik a pénzüket, és így a kereskedelem számára nélkülözhetetlen eszköze a rendelési körforgásnak.

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

 

RENDELJE MEG ÖN IS A DIVAT és MARKETING SZAKLAPOT!

A DivatésMarketing szaklapot úgy szerkesztjük, hogy gyártó és kereskedő egyaránt találjon benne hasznos információkat. A DivatésMarketing print és online cikkeiből kiderül, melyik európai és hazai céggel mi történt, milyen újdonságokkal szolgálnak a vásárok, merre tart a szakma, mi lesz a divat.

Törekszünk a textil, divat- és cipőszakma vállalkozóinak munkáját megkönnyíteni. Üzleti és divatinformációink, cikkeink, az újság, a weboldalunk, a konferenciáink – alapvetően minden megmozdulásunk célja a szakma szereplőinek hasznára lenni!

Az egyéves  előfizetés – 7.500 Ft + 375 Ft áfa)

Amit nyújtunk: Divat- és üzleti információk – Szakmai kommunikáció – Szakmai tudás – Szórakozás

LEGYEN TÁJÉKOZOTT, MOTIVÁLT ÉS NAPRAKÉSZ EGÉSZ ÉVBEN!

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

A mindennapi munka során hasznosítható divattal, a textiliparral kapcsolatos információt, trendelőrejelzéseket, cikkeket, híreket, vásári információkat összegyűjtve, áttekinthető módon rendszerezve tálaljuk. 

HASZNOS INFORMÁCIÓK 

A gazdasági élet szereplőinek nap mint nap számtalan döntést kell hozniuk. A döntések megalapozottságát a friss és megbízható információk adják, melyek a legkülönfélébb forrásból származhatnak: a hírekből, az egyes piaci szegmensek fejlődéséről szóló beszámolókból, interjúkból, cégbemutató anyagokból.

 ÉVENTE HÁNYSZOR JELENIK MEG?

A print DivatMarketing  megjelenése 2021-ben a kialakult helyzet miatt szünetelt. Idén 2022. március 5-én jelenik meg az 1-2. szám. A webfelületre folyamatosan töltjük fel az anyagokat.

A lap állandó rovatai:

  • Hírek – Itthonról, külföldről,
  • Üzleti élet: kereskedelem, ipar, szakvásárok, marketing,
  • Divat: divathírek, -trendek, újdonságok, hazai kínálat.

A hazai szakmának készítjük az újságot, ám nemzetközi kitekintéssel. Licencpartnerünk Németország egyik legnagyobb szakmai kiadóvállalata, a dfv Mediengruppe kiadványa, a TextilWirtschaft hetilap. Célunk, hogy a gyorsan változó hazai piacon egy, a szakma teljes egészét átfogó szaklappal segítsük Olvasóink munkáját.

MENNYIBE KERÜL A DIVATMARKETING SZAKLAP?

A DivatMarketing  egyéves belföldi előfizetése 7500 Ft + 375 Ft ÁFA, azaz bruttó 7875 Ft. 
Ha az Ön számára is fontos a lap fennmaradása, kérem támogassa a lap fennmaradását, fizessen elő az újságra! 

Külföldi előfizetésnél – a felmerülő plusz postaköltségek miatt – kérem keresse a Kiadót!

HOGYAN RENDELHETI MEG?

  • Megrendelése az e-mail elküldésével beérkezik hozzánk, ezt egy visszaigazoló e-mailben megerősítjük
  • Ezután küldjük a számlát az előfizetésről.
  • Az összeg kiegyenlítése után előfizetőnkké válik, és az Ön számára is postázzuk az újságot.
  • Minden szám megjelenése előtt e-mailben értesítjük, hogy figyelje a postaládáját!

ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE ITT:

(Ha Ön magánszemély vagy egyéni vállalkozó, ezt a sort nem kell kitöltenie.)
(Ha nem ugyanaz, mint a számlázási cím.)
Az adatvédelmi tájékoztatót itt el tudom olvasni

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Megrendelését 8 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info [@] divatmarketing [.] com címre küldött e-mailben.

Copyright © 2021 divatmarketing.com. ©2021. DivatMédia Szakkiadó és Tanácsadó Kft. · 1506 Budapest, Pf. 116 · Tel./Fax: +36 23 23 952 998

Oldal tetejére