Előfizetés

TRENDEK – HÍREK – ÜZLET A DIVAT VILÁGÁBAN

A DIVATSZAKMÁRÓL A DIVATSZAKMÁNAK

Magyarország egyetlen nyomtatott tartalommarketing magazinja!

A mai felgyorsult világban az eredményes működés feltétele a tájékozottság. A szükséges anyagok megkeresése, összegyűjtése, lefordítása, adaptálása időt rabló feladat, a DivatMarketing print és online is felvállalja ezt. Megbízható hazai és nemzetközi piaci és divatinformációkat kínálunk. Évente kétszer termékcsoportok (női és férfi felsőruházat, kötöttáru, fehérnemű, fürdőruha, kiegészítők, gyermekruha, cipők, lakástextília, stb.) szerint közöljük a legújabb trendeket. Mivel a DivatMarketing a német TextilWirtschaft szaklap magyar licenckiadványa, idejében rendelkezésünkre állnak a trend előrejelzések, így már az előrendelések kezdetekor  publikáljuk ezeket.

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

 

RENDELJE MEG ÖN IS A DIVAT és MARKETING SZAKLAPOT!

A DivatésMarketing szaklapot úgy szerkesztjük, hogy gyártó és kereskedő egyaránt találjon benne hasznos információkat. A DivatésMarketing print és online cikkeiből kiderül, melyik európai és hazai céggel mi történt, milyen újdonságokkal szolgálnak a vásárok, merre tart a szakma, mi lesz a divat.

KÜLDETÉSÜNK

Szívvel – lélekkel törekszünk a textil, divat- és cipőszakma vállalkozóinak munkáját megkönnyíteni. Üzleti és divatinformációink, cikkeink, az újság, a weboldalunk, a konferenciáink – alapvetően minden megmozdulásunk célja a szakma szereplőinek hasznára lenni!

Ha még nem tette meg, kérem, segítse Ön is a lap megmaradását, és fizessen elő az újságra (Egyéves – print + online előfizetés – 7.500 Ft + 375 Ft áfa)

Amit nyújtunk: Divat- és üzleti információk – Szakmai kommunikáció – Szakmai tudás – Szórakozás

LEGYEN TÁJÉKOZOTT, MOTIVÁLT ÉS NAPRAKÉSZ EGÉSZ ÉVBEN!

Ugrás egyenesen az előfizetéshez »

A mindennapi munka során hasznosítható divattal, a textiliparral kapcsolatos információt, trendelőrejelzéseket, cikkeket, híreket, vásári információkat összegyűjtve, áttekinthető módon rendszerezve tálaljuk. 

HASZNOS INFORMÁCIÓK 

A gazdasági élet szereplőinek nap mint nap számtalan döntést kell hozniuk. Sokan tapasztalataikra támaszkodva, a tények pontos ismerete alapján, mások találomra döntenek. A döntések megalapozottságát a friss és megbízható információk adják, melyek a legkülönfélébb forrásból származhatnak: a hírekből, az egyes piaci szegmensek fejlődéséről szóló beszámolókból, interjúkból, cégbemutató anyagokból.

 ÉVENTE HÁNYSZOR JELENIK MEG?

A print DivatésMarketing 2021-ben egyszer jelenik meg, 2021. tavaszán megjelenés a kialakult helyzet miatt szünetel. A webfelületre folyamatosan töltjük fel az anyagokat.

A lap állandó rovatai:

 • Hírek – Itthonról, külföldről,
 • Üzleti élet: kereskedelem, ipar, szakvásárok, marketing,
 • Divat: divathírek, -trendek, újdonságok, hazai kínálat.

Vannak, akik a munkahelyükön átfutják, de elolvasni inkább otthon szeretik az újságot, azt mondják, ahhoz, hogy feldolgozzák, értékeljék egy-egy lap tömény tartalmát, nyugodt körülményekre van szükségük. Sokan érzik úgy a lap olvasásakor, hogy jó társaságban vannak, akikkel közösek a gondjaik, örömeik.

A hazai szakmának készítjük az újságot, ám nemzetközi kitekintéssel. Licencpartnerünk Németország egyik legnagyobb szakmai kiadóvállalata. Célunk, hogy a gyorsan változó hazai piacon egy, a szakma teljes egészét átfogó szaklappal segítsük Olvasóink munkáját.

7 ÉRV, HOGY ÖN IS MEGRENDELJE A DIVATMARKETING SZAKLAPOT

 1. A DivatésMarketing igazodik a szakma felkészülési menetrendjéhez, idejekorán ismeri és publikálja a trendinformációkat
 2. A TextilWirtschafttal való együttműködés következtében egyedülálló információs háttérrel rendelkezik, elsőrangú nemzetközi kapcsolatrendszere révén sokoldalúan tájékoztat
 3.  Megjelenései igazodnak a hazai és a nemzetközi rendelési gyakorlathoz, a jelentős nemzetközi vásárokhoz
 4.  Megszólítja mindazokat, akik ebben a szakmában dolgoznak, a textil, lakástextil, ruházati és cipős szakma teljes kínálatával foglalkozik. Célzottan a szakmának szól, vezető, beosztott egyaránt talál benne olvasnivalót.
 5. A szakma attraktív kommunikációs eszköze, tartós értéket és magas olvasottságot képvisel
 6. Nemzetközi és hazai szakmai információkat ad, korszerű és modern képanyaggal rendelkezik
 7. Valódi segítséget ad olvasóinak, ötleteket ad az eredményesebb működéshez

AZ INFORMÁCIÓ HATALOM

Aki szakmai információkat olvas, annak számára kitágul és áttekinthetőbbé válik a piac. Olyan tényekről szerezhet tudomást, olyanokkal bővítheti ismereteit, amelyeket talán nem is tudatosan keresett egy adott pillanatban, de azok érdekesek, relevánsak, mi több, hasznosíthatóak lesznek számára. 
A DivatMarketinget a kezdetek óta partneri együttműködés köti a dfv Mediengruppe Kiadóhoz, amely több mint 90 gazdasági tematikájú kiadványt készít és juttat el az egyes szakterületeken működő szakemberek asztalára.

AMI ÉRTÉKES, ANNAK ÁRA VAN. MENNYIBE KERÜL A DIVATMARKETING SZAKLAP?

A DivatMarketing print és online szaklap egyéves belföldi előfizetése 7500 Ft + 375 Ft ÁFA, azaz bruttó 7875 Ft

Külföldi előfizetésnél – a felmerülő plusz postaköltségek miatt – kérem keresse a Kiadót!

HOGYAN RENDELHETI MEG?

 • Megrendelése az e-mail elküldésével beérkezik hozzánk, ezt egy visszaigazoló e-mailben megerősítjük
 • Majd küldjük a számlát az előfizetésről.
 • Az összeg kiegyenlítése után előfizetőnkké válik, és az Ön számára is postázzuk az újságot.
 • Minden szám megjelenése előtt e-mailben értesítjük, hogy érdemes figyelni a postaládáját!

ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE ITT:

(Ha Ön magánszemély vagy egyéni vállalkozó, ezt a sort nem kell kitöltenie.)
(Ha nem ugyanaz, mint a számlázási cím.)
Az adatvédelmi tájékoztatót itt el tudom olvasni

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Megrendelését 8 napon belül következmények nélkül visszamondhatja írásban, az info [@] divatmarketing [.] com címre küldött e-mailben.

Copyright © 2021 divatmarketing.com. ©2021. DivatMédia Szakkiadó és Tanácsadó Kft. · 1506 Budapest, Pf. 116 · Tel./Fax: +36 23 23 952 998

Oldal tetejére