Feliratkozás

Légy tájékozott, motivált és naprakész!

divatmarketing-trendek-szakvasarok-2021
Fotó: Martin Veit

Azoknak, azokról írunk, akiknek hivatása a divat, annak formálásában részt vesznek. A TextilWirtschafttal való együttműködésünk és nemzetközi kapcsolataink révén azonnal értesülünk a nemzetközi divatbusiness történéseiről, a legfrissebb divateseményekről, divatmarketing tippekről. Kiválogatjuk a hazai piacon is releváns tartalmúakat, lefordíttatjuk és feltöltjük a weboldal divathír vagy business rovatába.  

Feliratkozóinknak értesítést küldünk az oldal frissüléséről, így ezekről az exkluzív anyagokról ők „bennfenteskéntelsőként értesülhetnek. Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy elsőként tájékoztathassunk a hazai és a nemzetközi divatszakma történéseiről! Iratkozz fel most! 

A www.divatmarketing.com weboldalon megtalálhatóak a Médiaajánlatok (angol és német nyelven is találsz információkat), aktuális szakkifejezéseket lehet keresni a Divatlexikonban és szezononként frissítjük a férfi-, női felsőruházati és cipőtrendeket.

Csak annyit kell tenned, hogy megadod a nevedet és az e-mail címedet, ahová értesítéseket küldhetünk.
Adataid nálunk teljes biztonságban lesznek, soha nem adjuk át őket harmadik félnek, és azokat csak arra használjuk, hogy tartsuk Veled a kapcsolatot, ameddig azt Te is akarod. Leveleinkről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz.  

Ha van olyan ismerősöd, aki számára hasznosak lennének a weboldalunkon található cikkek, ismeretanyagok, akkor ajánld nekik is a Feliratkozást!

Az adatvédelmi tájékoztatót itt el tudom olvasni

A DIVATMARKETING OLVASÓINAK VÉLEMÉNYE

Nagyon szeretem, mert naprakész. Jóval Magyarország előtt jár, mindig a legújabb nemzetközi trendeket mutatja be és dolgozza fel. Bár próbálom követni az összes divattal/marketinggel foglalkozó nemzetközi  magazint, online site-ot, blogot, számomra is tartalmaz újdonságokat. Ha valaki veszi a fáradtságot, nagyon sok jó dolgot talál benne. 

Marketing szempontból nagyon színvonalasnak találom, nincs még egy ilyen igényes, előremutató, divatra és marketingre szakosodott kiadvány. Ráadásul ez az egyetlen lap, amelyben a szakma képviselői egymás felől tájékozódhatnak – mint most rólunk, a Süelről is.

Csillag Zsuzsi, SÜEL: Kötöttről kötöttségek nélkül, 2018.4-5.szám

Széles merítés …

A DivatMarketing online felületeit intenzívebben használom, leggyakrabban a hírlevelet olvasom. Innen kattintok tovább a blogra, amelyet mindig nagy érdeklődéssel olvasok – mondja.
Stíluskommunikátorként sok érdekes információhoz jutok a DivatMarketing közvetítésével, sok újdonságot találok benne itthonról és külföldről. Pozitív, hogy a lap a divatvilág eseményeiről is tudósít.

A DivatMarketing konferencián nagyon megfogott, hogy fiatal tervezők is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. Szívesen olvasnék többet róluk is, különösen azért, mert a fast fashion üzletek kínálata igen megnehezíti a hazai tervezők érvényesülését.

Dancsecs Aurélia
stíluskommunikátor 

Oldal tetejére