Divattrendek – Mihez mi illik? Női- és férficipőtrendek 2024. tavasz

2024.tavaszi trendek

Női- és férficipők 2024. tavasz
Fotó: Copenhagen Studios

Plusz és mínusz. Üres raktárak, teli raktárak. Itt feszült hangulat, ott lelkesedés. Divat vagy alapmodellek. A piac olyan vegyes, mint még soha. Azonban minden szereplő teljes összpontosítással kezdi az új rendelési szezont. 

Mihez mi illik? NŐICIPŐ-TRENDEK 2024. TAVASZ

Női- és férficipőtrendek 2024. tavasz-divatmarketing-textilwirtschaft
Klasszikus balerina (Dare Antwerp)

ELEGÁNS ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ

Új arcát mutatja a méret után készült és az alkalmi viseletek köre, amely újabban kétségkívül a fő hajtóerőt jelenti a női ruházat terén. A beszerzők kedvezően fogadják a szabadon kombinálható darabokkal való játékot (Mix and Match), kiváltképp azok, akik szeretnék a választékukat változatosabbá tenni. Az öltözékek harmonikusabb összképet mutatnak, főleg azok, amelyek kevésbé színesek és kevésbé mintásak. Némi csillogás feltűnhet az igen népszerű szűk ruhán vagy a könnyed külsőt öltő nadrágkosztümön.

Ruha: karcsú vonalú, térd körül játszó (Beatrice B)

kép 1 / 5

Nadrágkosztüm: nagyon laza (Luisa Cerano)

kép 1 / 5

LEZSER ÖLTÖZETHEZ

A két irányzat összeér: az elegáns lezserebbé, a laza pedig ismét szalonképesebbé válik. A beszerzők szívesen fogadják a könnyű anyagból készült cargo nadrágokat, a puha farmereket és a jól szabott kiegészítőket. Ismét megjelennek a teljesen testre simuló és a rövidebb felsők is. A nadrágoknál viszont egyre több a laza és bő szabású modell. A hozzájuk viselt cipők is egyre stílusosabbak: már jó ideje nem csak a sneaker hasít, bőven akad alternatívája.

Újra hódít a laza bermuda (Rossi)

kép 1 / 5

Földet seprő, bő farmer (PNTS)

kép 1 / 5

 

Mihez mi illik? FÉRFICIPŐTRENDEK 2024. TAVASZ

Divattrendek – Női- és férficipőtrendek 2024. tavasz-divatmarketing-textilwirtschaft

Férficipők. A bojtos loafer csak egy a kiemelkedő tavaszi termékek közül. (Santoni)

UTCAI ÖSSZEÁLLÍTÁSHOZ

Melyik legyen, a kosaras sneaker vagy a makkos cipő? A válasz: a konfekció és a laza streetwear viseletek keverékéhez megengedettek az új cipőváltozatok is. Az elegáns viselethez jöhet a hagyományos bebújós loafer – bojttal vagy anélkül –, de akár a sportos, kosárlabdacipő-fazonú sneaker is.

(Loewe)

kép 1 / 5

JACHTKLUB

Horgony felhúzva, vitorlák kiengedve. A felsőruházat változásait követve teljes gőzzel hódít a tengerész stílus a cipőknél is. A hagyományos fazonok velúr és sima bőr változatain dominál a bézs és a tengerkék szín.

(Officine Générale)

kép 1 / 5

ÚJMÓDI SÖTÉT

Visszatér a fekete. Sosem tűnt el egészen, de most teljes lendülettel jelen van. És mi illene jobban a feketéhez, mint a fekete? A modellek rendkívül sokfélék, a választék a formás, elegánstól egészen a sportos, modern darabokig terjed.

.

kép 1 / 5

VÁROSI NYÁR

Újfajta szélsőségek jelennek meg utcai viseletként. Sorthoz papucscipő és teniszzokni, csinos bermudához sneaker, a luxus hétvégi öltözethez pedig strandpapucs. A nyár tele van éles kontrasztokkal.

(DSquared2)

kép 1 / 5

(TextilWirtschaft)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Női- és férficipőtrendek 2024. tavasz