Divattrendek – harisnyatrendek 2021. ősz

2021-osz-tel-harisnyatrendek-tw-divatmarketing
Falke

Legyen bármilyen is az otthoni home office öltözet, a zokni az összeállítás elengedhetetlen része marad. A gyártók tehát ismét rágyúrtak erre a területre, kiemelt szerepet szánva a sportos, a kényelmes és az otthoni begubózáshoz nélkülözhetetlen pihepuha daraboknak. Nehéz ugyanis megjósolni, hogy mennyire lesz erős a finomharisnya és az öltönyhöz illő zokni iránti kereslet.

ÚJ FORMÁLIS

A remény forrása a finomharisnya és az öltönyhöz illő zokni lehet, hiszen mindkettő jól látható. Na és az, hogy őszre ismét beindul az irodai élet, és kinyitnak a bárok. Ennek megfelelően kissé kifinomultabbá válik a férfizoknik és leheletnyivel csillogóbbá a női zoknik és harisnyák megjelenése. Több apró minta, sok grafikai elem és tónusos struktúra jelenik meg, és a nőknél gyakori lesz a finom, de mégsem túl elegáns virágminta.

ÚJ NORMÁLIS

A home office és az erdei kirándulás közötti alkalmakra készülő harisnyák és zoknik vagy kellemesek és puhák, vagy karakteresek és lazák lesznek. A sokféle bakancszoknin kívül megnő a leggings szerepe, amely immár nemcsak sportos darabként jön szóba. Fontos a funkcionalitás – így a kényelmes kötés, a plüssel bélelt talp és a páraelvezetés.

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére