Divattrendek 2020. ősz – Női felsőruházati trendek 2020. ősz

Női felsőruházati trendek 2020. ősz

Az újabb átrendeződés kényelmes fazonokat, lazaságot és némi nosztalgiát is hoz magával

Méretes, de harmonikus

noi-ruhazati-trendek-2020-osz
Jellegzetes 2020-es őszi modell: romantikus ruha puha kötött felsővel, Bloom

Széles anyagválaszték, méretes fazonok és harmonikus stílus válik uralkodóvá, amely puha gyapjúhatással, valamint sok kötött, szőrös és kordhatású anyaggal társul. A fazonok kibővülnek mind hossz-, mind keresztirányban, és klasszikus, a leggyakrabban kockás mintákkal találkozhatunk. Az ellenpólust hűvös, nyugodt hatású darabok, illetve munkaruha- vagy katonás jellegű fazonok alkotják. Szélesek a határok, és ezt alaposan ki is használják.

TRENDEK

Retro báj

noi-ruhazati-trendek-2020-osz

Két stílus, a gazdag polgári megjelenés és a virágok uralma csap össze, a klasszikus és a túldíszített találkozásának lehetünk szemtanúi. A rengeteg barnát pisztácia- és narancsárnyalatok ellenpontozzák, megfűszerezve némi csillogással és neontónusokkal. A határozott retro megjelenés sosem tűnhet fáradtnak.     
Cambio, Apanage, Delicatelove, Luisa Cerano, Lanius

Nyugodt

noi-ruhazati-trendek-2020-osz

Ahogy azt az előző szezonokban már megszokhattuk, hódítanak a tompán csillogó és a tükörsima felületek, és mind nagyobb teret követelnek maguknak. A sziluettek visszafogottak, a színválaszték szűk határok között mozog. Az egyszerű hatás rafinált részletekkel és korszerű anyagokon jelenik meg. Az összképet fényes kelmék, egyszínű és kontrasztos, fekete-fehér összeállítások uralják.  
Cambio, LIviana Conti, RIani, Iris von Armin, Lanius, Seidensticker, JNBY

Nagyon laza

noi-ruhazati-trendek-2020-osz

Menő, markáns és praktikus stílus, a blézer-masnis blúz együttes ellentéte. Laza a szó legigazibb értelmében: a sportos viseleteket ezúttal a khaki szín uralja, a kivitel pedig többnyire a munkaruházat és az egyenruhák világát idézi fel.     
Gardeur, By Marlene Birger, Mac, R13, Dorothee Schuhmacher

(TexilWirtschaft)

Oldal tetejére