Divattrendek 2022. ősz-tél: Női- és férficipőtrendek

 Divattrendek-2022-osz-tel-Noi-ferficipotrendek- divatmarketing

Nőicipő-trendek 2022. ősz

Divattrendek-2022-osz-tel-Noi-ferficipotrendek- divatmarketing

 

 

Télies lesz a klumpa is

Színes, változatos modellválasztékkal készülnek a gyártók a következő őszi–téli szezonra

 

Tűzött, karakteres csizma. Micsoda kényelem!

 

 

 

BEBÚJÓS

Az örök klasszikus sosem látott sokféleséggel lép elénk. Van belőle robosztus és elegáns, újdonságként pedig készül bokacsizmaszerű hibridmodell is.

KIPÁRNÁZOTT

A meleg bélés témája megjelenik a cipő- és csizmaszárakon is. A jól ismert modellek ráncfelvarráson esnek át.

FRISS SZÍNEK

Very peri (hűvös lila, az év Pantone színe), Bottega zöld, Yves Klein kék. A szín meghatározóvá válik. Hol a felsőrészen, de még gyakrabban a talpon.

NŐIES

Megjelenik a modellek új, nőies generációja. Lehet magasított talpú, tömb- vagy Rocchetto-sarkú, egy a fontos: legyen rajta némi trendi, fémes csillogás.

BLOKKSAROK

Visszaköszönnek a ’90-es évek, újra itt vannak a blokksarkú csizmák. A megjelenés fiatalos és nőies, ugyanakkor a kényelemből sem vész el semmi.

MAGASTALPÚ

Még egy dolog a ’90-es évekből: a teljes hosszában extrém vastag talp. Apró, de igen hatásos részlet, amely tovább növeli a csizmák iránti érdeklődést.

RETRÓ

Változatlanul igen népszerűek a sportos modellek – magas és normál szárhosszal, egyszínű és többszínű kivitelben, sőt, olykor akár platótalppal is.

PLATÓTALP

Az erőteljes talpkialakítású fazonok új magaslatokba emelik a cipőket, megidézve a ’70-es éveket. Amúgy ez a legjobb választás az extra széles szárú nadrágokhoz.

SZŐRMÉS

Ismét megjelenik a bárányszőrme – szegélyként és bélésként, mű- és igazi szőrméből, színesben és hagyományos, natúrárnyalatban. Ezzel a megoldással még a klumpa is téliessé tehető.

Férficipőtrendek 2022. ősz

 

 

Sportos kényelem

Kevesebb lesz a sneaker, ám továbbra is előtérben marad a sportos megjelenés

 

 

 

 

 

CHELSEA FAZON

A klasszikus, elegáns csizmát még sosem kínálták ilyen sokféle módon: a sneaker-hatást meghaladva változatos színekben, többféle anyag felhasználásával és markáns talpmegoldásokkal készül.

BAKANCS

A legtöbb inspirációt továbbra is a túrázás és a szabadban végzett tevékenységek adják. A túrázást olyan részletmegoldások idézik fel, mint fűzőkarikák és a természetjárásra alkalmas talpmegoldások.

ELEGÁNS

Az üzleti cipők szegmensében a fekete és sötétbarna szín teszi kifejezetten elegánssá a robosztus, férfias fazonokat.

HÉTKÖZNAPRA

A legfrissebb divatot követő, mindennapi viseletre szánt modellek talpa a futócipőt, felsőrésze az elegáns sneakert idézi. Mindehhez különböző színek és anyagok társulnak.

(TextilWirtschaft)

 

 

Oldal tetejére