Divattrendek – 2022. tavasz: Női felsőruházati trendek

NŐI FELSŐRUHÁZATI TRENDEK – 2022. tavasz

2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing-twxtilwirtschaft
Felpörgött a rendelési időszak Düsseldorfban, a vásár légkörét visszafogott optimizmus lengte át. Sok raktár kiürült, így hát megnyílt a tér a friss, könnyed és új megoldások előtt. Abban a reményben, hogy 2022 már jobb év lesz.

Düsseldorfi körkép

A vásáron látottak alapján elmondható, hogy több lesz a slágertéma, és nő a kifejezőerő szerepe. A beszerzők előszeretettel döntenek a színes, mintás és innovatív darabok mellett.

Élénk színek, markáns minták

A divat ismét magasabb sebességre kapcsol. Előtérbe kerülnek az élénk színek a vibráló rózsaszíntől a neonzöldig, valamint a figyelemkeltő nyomatok, amelyeken határozott ecsetvonások, hatalmas virágok és geometriai formák jelennek meg. Mert ha van valami, amit a vásárlók keresnek, akkor az az újdonság.

1/5 Élénk színek, markáns minták

Ruhák

Amikor kedvenc rendelési tételekről esett szó, mindenki a ruhákat említette. A spektrum a minitől a maxiig, a puplintól a viszkózig, az egyszínűtől a nyomott mintásig terjed. A könnyed, mindennapi, egyenes szabású modellek mellett egyre fontosabbak az alkalmiba hajló modellek. Igazi mindenesek ezek.

Oui, Windsor, Windsor, Eva Mann, Luisa Cerano, Oui

Nadrágok

2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing

A sikeresnek bizonyult O-vonal meghatározó szerepet fog játszani jövő tavasszal is. Ezzel együtt eljött a merész sziluettek, főleg a széles nadrágszárak ideje. A laza formáknak és az új zsebkidolgozásoknak köszönhetően új lendületet kap a farmer.

Visszatér a blúz

Az otthoni kényelmi viseletek és a szabadidőruhák népszerűsége helyét ismét a blúz veszi át. A legkeresettebbek a ropogós pamut-puplin ingek és a nőies variációk. A beszerzők fontosnak tartják a részleteket – így az innovatív ujj- és gallérmegoldásokat, az újfajta mandzsettákat, a lyukhímzést, a tűzéseket és a redőzéseket –, mert egy a lényeg: a blúz keltsen más, újszerű hatást.

2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing

Ing, póló, pamutfelső és társaik

A rendelési tételek között a finomkötött pulóvereknél több a kötött póló, amelyek kivitele néha sportos, máskor nőies, lyukacsos. Jelentős téma marad a hosszú ujjú pamutfelső (a sweatshirt), olyan különleges részletmegoldásokkal, mint az alapanyagok keverése, a hangsúlyos vállkialakítás és a fodros részletek. A pólók feliratain és a fotónyomatokon fontos üzenetek jutnak kifejezésre.

2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing

Bluzon, parka, köpeny és társaik

Alaposan átalakul a felsőruházat minden területe. Sok új fazon lép a menő dzsekik és a blézert helyettesítő darabok helyébe. Ugyanez a helyzet a bluzon esetében, amely a felkapott iskolás stílus jóvoltából ismét lendületet kap, akárcsak a funkcionális nejlonköpenyek és a dzsekiként viselt, szivacsbetétes kivingek (bő, lezser ingek).

2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing 2022-tavasz-nyar-noi-felsoruhazati-trendek-divatmarketing

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére