Divat

Iránymutató színpaletta

A Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár tapasztalatai szerint az otthonszépítésre való igény és az egyéniség kifejezése a fiatalok körében is egyre népszerűbb. Minden korcsoportban nő a vállalkozói kedv. A vásárlói igények egyúttal egyértelműen azt is mutatják, hogy a kreatív ötletek otthoni kivitelezésének lendülete nem hagy alább, és előreláthatólag a következő néhány évben is töretlen tendencia marad. A festékgyár erre a piaci visszajelzésre alapozva olyan fejlesztéseken és innovatív termékek létrehozásán dolgozik, amelyek azon túl, hogy a szakemberek munkáját segítik, a hobbifelhasználók szárnypróbálgatásait is támogatják.

Idén 6 új szín kapott helyet a Poli-Farbe palettáján – babarózsa B25, ballagófű B35, borostyán B80, ezüstfa E40, iringó I50, nád N30 – így az otthonukat megújítani vágyók már 57 készre kevert színből választhatnak.

Az év újdonsága: a Poli-Farbe Platinum matt latex dörzsálló falfesték.

Az idei év meghatározó termékfejlesztése a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték, amely sokféle szennyeződésnek képes ellenállni: nemcsak mosható, de dörzsölhető is, így a legjobban igénybe vett falak épsége és szépsége is időtállóbb. Az innovatív falfesték olyan szennyeződésekkel szemben is megoldást jelent, mint a zsír-, olaj-, kávé- és vörösbörfoltok, de a csokoládé-, a mustár-, a sárpacnik vagy éppen a ceruzarajzok sem fognak ki rajta. A gyártói tesztek igazolják a termék sokoldalúságát. A latexfesték további előnye, hogy penészálló bevonatot képez a felületen, így a magas páratartalmú helyiségek festésére is kiválóan alkalmas. A Poli-Farbe Platinum matt  latexfesték jelenleg 30 színben érhető el. 

Falszínek itthon és a nagyvilágban

A Poli-Farbe festékgyár törekszik arra, hogy iránymutató legyen, ezért palettáját a nemzetközi trendekbe maximálisan illő árnyalatokkal bővíti és frissíti. latexfesték jelenleg 30 színben érhető el. (DM)

Poli-Farbe Platinum nád N30, liliom L40 és a dália D70 árnyalat
Poli-Farbe Platinum ribizli R50, zöld hortenzia Z30 és haraszt H50 árnyalat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poli-Farbe Platinum szalmarózsa SZ60 árnyalat

 

 

Poli-Farbe Platinum matt latex haraszt H50 árnyalat

 

 

 

 

 

 

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás