Divat

A Gödöllői Királyi Kastély lesz a 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny helyszíne

December 12-én a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont a 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. Tini és felnőtt kategóriában, 30 versenyző mutatkozik be.

A megmérettetésen a korábbi hagyományos elemek mellett idén jelentős arculatváltás is történik. A verseny nagy hangsúlyt helyez a női szépség, a nőiesség bemutatására, mindezt a nemzeti értékekkel ötvözve, hogy illeszkedjék a helyszínhez, a Gödöllői Királyi Kastélyhoz.

A felnőtt döntősök estélyi ruháit Czédly Mónika és csapata, a D’Élia szalon készíti, a kollekciót Erzsébet királyné ruhái inspirálták. A tinik estélyi ruháit Szentirmai Martha tervezi a Millaas kollekciójából.

Október közepén a kastélyban Erzsébet királyné eredeti ruháinak rekonstrukcióiban két napon keresztül fotózták a döntősöket.

A döntő programjában is helyt kap Gödöllő. A D’Élia Szalon, azaz Czédly Mónika Sisi korhű ruháinak bemutatója mellett a tervek szerint Kézér Gabriella a Gödöllő Táncszínházzal egy táncjátékot állít színpadra erre az alkalomra, színpadra lép a a cross-over zenei irányzatot képviselő háromtagú Glória Singers és Erdőhegyi Brigitta.
A Miss Hungary 2020 döntője a tervek szerint a közönség számára nyitott rendezvény lesz, a biztonsági szabályok és előírások betartása mellett. Biztonságos, színvonalas rendezvényre készülünk – tette hozzá az esemény lebonyolítását vállaló szervező.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .