Blog

Újratervezés

Amint azt Te is tapasztalod, a Covid- válság és következményei, a korábban bekövetkezett és a jelenlegi hazai és a nemzetközi változások, az ukrajnai háború nem kímélte, nem hagyta érintetlenül a mi szakmánkat sem.

Egész nyáron foglalkoztatott, az idő előrehaladtával egyre jobban nyomasztott, hogy szeptember elejére ígértem az újabb 2022/3-4.sz. nyomtatott lap megjelenését. A nemzetközi és a hazai híreket hallva, a hirdetők óvatosságát megtapasztalva azonban egyre inkább úgy éreztem, hogy lehetetlen lesz beváltani ezt az ígéretet.

Bármennyire is szeretem keresni, megtalálni és nyomtatásban továbbítani a legérdekesebb, leginformatívabb, lebilincselőbb, néha szórakoztató híreket az Olvasóink számára, úgy érzem, szükség van még egy kis időre, hogy az itthoni helyzet kissé stabilizálódjon.

Ezért úgy döntöttem, hogy a szeptember elejére megígért nyomtatott megjelenést október közepére módosítom. Így több lehetőségem lesz a megjelenéshez szükséges hirdetésbevétel előteremtésére, és egy erőteljes nyomtatott számot kiadására.

  • Tervezett megjelenés: október 17.
  • Hirdetésmegrendelés határideje: szeptember 23.
  • Nyomdakész hirdetési anyagleadás: október 01.

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Megkönnyebbültem, mert megszületett a döntés. Ám továbbra is kérdés, hogy lehet-e teljesíteni az ígéretet, tudok-e a majd elegendő hirdetési bevételt szerezni..

                 Csaba Anna-Mária 
           amcsaba@divatmarketing.com 
                 +36 20 399 2543

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .