Divat

Óceáni hulladékból készít órát kosárlabdázóknak a svájci márka

A Maurice Lacroix a nyáron mutatta be forradalmian új óracsaládját, az AIKON #tide-ot, amely a környezettudatosság jegyében készült. A svájci óramárka most egy limitált szériás modellel egyesíti innovatív karóráit a 3×3 kosárlabda gyors tempójú játékával.

Óceáni hulladékból készít órát kosárlabdázóknak a svájci márka Óceáni hulladékból készít órát kosárlabdázóknak a svájci márka

 

 

 

 

 

 

 

„Nagy öröm számunkra, hogy a Debrecenben is zajló, FIBA 3×3 World Tour hivatalos időmérője a Maurice Lacroix. Ez az izgalmas sportág az utcán született, és ma már az olimpiai program része. Az akciódús játékot világszerte több mint 100 országban sugározzák és rajongók milliói nézik. A márka különkiadása ugyanúgy tele van energiával, mint a 3×3 sportág, és a pontosság is kiemelkedő szerepet játszik mindkettő esetében” – mondja Stéphane Waser, a Maurice Lacroix ügyvezető igazgatója.

A Maurice Lacroix legélénkebb, legmenőbb kollekciója a legkülönfélébb színekben pompázik. Amellett, hogy feltűnő darab, a zöld szemléletet is előtérbe helyezi: óceáni műanyaghulladékból svájci minőségű órákat készít.

„Az AIKON #tide első változatait élénk számlapárnyalatok és színes szíjak jellemezték. A limitált szériás sportórát most a FIBA 3×3 World Tour hivatalos Wilson-labdája ihlette. A kék, a narancssárga és a sárga árnyalatai forrnak egybe, a számlapot pedig a FIBA 3×3 logója díszíti. A 40 mm-es tokban elhelyezett kosárlabda témájú óra lapos zafírkristályt tartalmaz, amely növeli az olvashatóságot, míg a kvarc mozgása pontosságot biztosít egy olyan világban, ahol a másodpercek számítanak.”

A modell a pályán és a pályán kívül is stílusos, az új generáció számára tervezték, akiknek fontos a fenntarthatóság, a megfizethetőség és a minőség.

(Just Creative)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Óceáni hulladékból készít órát kosárlabdázóknak a svájci márka

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .