Divat

Megnyílt az első petite size női tervezői ruhaüzlet Székesfehérváron

A petite size, azaz 163 cm alatti hölgyek gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy az alkatukra nem, vagy csak nehezen találnak nőies ruhadarabokat. Augusztus 26-án nyitott meg Székesfehérváron az első hazai designerüzlet, amely megoldást kínál erre a problémára is.

Megnyílt az első petite size női tervezői ruhaüzlet Székesfehérváron
Fotó: Petite.hu / Veres Ildikó

Janik Anita divattervező márkája mögött az az elgondolás áll, hogy minden nő, mérettől függetlenül, egyedi és gyönyörű. Azonban – ahogy azt a maga 155 cm-ével Anita is rendszeresen megtapasztalta – az alacsony nőknek kihívást tud jelenteni a rájuk illő, nőies ruhák vásárlása, ő kínálatával a kisméretű, alacsony nőknek kíván segíteni abban, hogy ők is mindig a legjobb formájukban tündökölhessenek. A Petite Anita Janik designer ruhák mellett másik két exkluzív magyar ruhamárka kollekcióiból és egy designer táskatervező darabjaiból is válogathatnak az üzletbe látogató hölgyek.

Az új, harmadik út – országszerte elérhető designer ruhák

„Mi egy új megoldásban gondolkodtunk. Szeretnénk, hogy designermárkánk ne csak Budapesten közvetlenül tőlünk, vagy webshopunkból online, hanem egy ‘Petite Pont’ viszonteladói partnerhálózaton keresztül az egész országban elérhetővé váljon” – árulta el Janik Anita petite designer, stílustanácsadó, aki az új üzlet megnyitójára a két alapító-tulajdonosnak, Molnár Erikának és Kovács Bernadettnek, valamint saját magának külön erre az alkalomra három különleges designer ruhát tervezett.

Természetesen az üzletben nemcsak a megnyitóra tervezett extrém ruhákkal találkozhatunk. A célcsoport válogathat majd a bőséges casual (hétköznapi), üzleti, irodai és adott esetben az aktuális alkalmi kínálatból is. Ráadásul nem kell olyan szigorúan venni a petite size ruhák esetében a javasolt maximum magasságot sem. Ugyanis a tapasztalat az, hogy a petite size ruhák sokszor azokra a kisméretű hölgyekre is jók, akik 163 cm-nél némivel magasabbak, de az átlagnál vagy rövidebb lábakkal, vagy rövidebb felsőtesttel rendelkeznek. Így, ha valaki pár centivel magasabb és beleszeret egy Petite Anita Janik ruhába érdemes felpróbálnia, mert a márka darabjai számára is nagyszerű megoldást nyújthatnak. 
(Koczka Máté)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Megnyílt az első petite size női tervezői ruhaüzlet Székesfehérváron

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .