Divat

Ne mondj semmit, így is tudom, ki vagy!

Valahogy így szól a Seeyou márka mottója, amely azt üzeni: aki Seeyou-t visel, annak a megjelenése máris sokat elmond a személyiségéről.

A modellek kényelmesek, rendkívül előnyös szabásvonallal készülnek. Igényesség és aprólékos kidolgozás jellemzik őket, valamint az a bizonyos csipetnyi „plusz”, ami a megjelenést harmonikussá és figyelmet keltővé teszi. 
A Seeyou egy sikeres családi vállalkozás, a német Biggi-M divatcég márkája, amelynek története négy generációval ezelőtt egy kis varrodában kezdődött. Fiatalos, kreatív divatkollekciókat állít elő nagy méretekben, illetve a teljes méretskálán. Az évente négy, teljes öltözeteket tartalmazó kollekció egy elkötelezett, rendkívül igényes és lelkes csapat munkáját tükrözi.

Íme, néhány fontos szempont a kollekciókkal kapcsolatban:

Fenntarthatóság

A gondosan megválogatott beszállítók felelős termelést folytatnak, a közös munkát tudatos döntések, szociális érzékenység és környezetbarát együttműködés fémjelzi.

 Filozófia

Ha teltebb is az alak, nem kell lemondani az ápolt, trendi és divatos megjelenésről.

 Stílus

A Seeyou a modern, divatszerető nőnek készül, aki magabiztos és élvezi az életet. Optimista, nyitott a trendekre, és időnként tud bátran dönteni. A Seeyou márka kollekciói lezserek, sportosan elegánsak és ötletesek, azokon mindig van valami, ami felkelti a figyelmet.

A márka mottójához híven: Elég, ha Seeyou-t viselsz, szavak nélkül is látható, ki vagy.

A legújabb, 2024. nyári kollekció leírása:

Meríts ihletet a sugárzó, új dizájnban és új szabásvonalakkal megjelenő pasztellszínekből, fedezd fel a divatkollekció csúcspontjait! 
A teljes felületen nyomott mintás modelleket (alloverprint) friss színárnyalatokban készülő, fiatalos megjelenésű ruhák, ingek és blúzok egészítik ki. 
A megjelenést kényelmes, széles szárú, csinos nadrágok teszik teljessé. 
Akkor is megtalálod a neked megfelelő modellt, ha szereted a sportos, nőies stílust vagy a csillogást.

A kollekció 2023. augusztus 31. és szeptember 10. között megtekinthető és előrendelhető a Fashion Trend Center 2006-os mintatermében.

Forgalmazó:

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .