Divat

A hagyomány motivál, a jövő inspirál

Ismerkedjen meg a Tinta & Bariloche, a Navigazione, a Kalisson és a Bagoraz márkatermékekkel!

Spanyol, német és portugál divatmárkákat forgalmaz Schaller Gábor márkaképviselete. Rövid, személyes bemutatkozását követően ezeket ajánljuk olvasóink figyelmébe. 
Pályája ugyan a divattól távoli területről indult, mert a vendéglátóiparban, séfként dolgozott, de mindig is ruhák között nőtt fel, mivel az édesanyja egész életében ruhákkal dolgozott. – Anno, 27 évig a Luxus Áruház női ruhaosztályának vezetője volt. Tizenöt éve, abbahagyva a vendéglátást, kezdtem el vele dolgozni – mondja. 
A közös munka ígéretesen alakult. – A Szervita téri üzletünkben voltak olyan nagyon jól eladható márkák, amelyeket csak mi forgalmaztunk az országban. Felmerült bennünk, hogy ezek a termékek mások számára is érdekesek lehetnek, így került sor a képviselet kialakítására. Ez a két cég a portugál Givec és a spanyol Tinta volt. A termékek népszerűek voltak, hamar elnyerték a vevők tetszését – tekint vissza. 
Mint mondja, a Tinta cégnek eleinte csak a blúzait forgalmazták, a Givec cégtől pedig pólókat, akkoriban ez alkotta tevékenységük súlypontját. A sok szép felsőrészhez később kerestek nadrágokat is. Rátaláltak a Navigazione márkára, amelynek égisze alatt nem csak nadrágok készülnek, hanem csodaszép kollekciók is. 
Időközben a cégek nagyot fejlődtek, és a kínálatuk is kiteljesedett. – Ma már sok üzlet kínálatában megtalálhatók ezek a termékek, az eladhatóságukat a kiváló minőség, az egyedi megjelenés és a tökéletes alapanyagválasztás garantálja – hangsúlyozza Schaller Gábor, aki, mint kiemeli, egy ideje már önállóan dolgozik: az említett márkák képviseletén kívül van egy saját kiskereskedelmi üzlete is Kecskeméten.

Lássuk hát, melyik márkát mi jellemzi, és kiknek ajánlható!

TINTA ÉS BARILOCHE – Spanyolország

A Tinta & Bariloche spanyol női divatcég egy kis madridi műhelyben alakult meg 1985-ben. Dinamikus fejlődés eredménye a nemzetközi terjeszkedés, a vállalkozás termékei ma már a legtöbb európai országban jelen vannak. 
A Tinta márka – amelynek jelszava: Légy önmagad! – a könnyed, mindennapi elegancia megtestesítője. Finom alapanyagokból, sajátos vonalvezetéssel készült, igényesen kidolgozott felsőruházati termékeket ölel fel.

A Bariloche márka – amely azt vallja: A szépség a részletekben rejlik – abszolút trendi, minden darab tükrözi a felszabadult spanyol életérzést. Az elegáns modelleket egyedi anyagválasztás és a nőiességet hangsúlyozó, csodálatos szabásvonalak jellemzik. A kollekció felöleli a teljes felsőkonfekciót, minden darabja tökéletes, egyedi. A konfekciótermékeken kívül készülnek fantasztikus kötött modellek is. A kabátkínálat az elegáns gyapjútól a sportos, mindennapi viseletig terjed. Ezek általában „fregoli” megoldással, egyedi szín- és mintakombinációkkal készülnek. 
A spanyol cég, mottójához híven, a gyártás valamennyi fázisában ügyel a részletekre. A kollekciók időtállók, és mindig tükrözik a márkára jellemző, egyedi stílust. Valamennyi kollekció korlátozott számú elemet tartalmaz, így egyedi és különleges marad.

    NAVIGAZIONE – Németország

 

A cég 1920-ban alakult, ma már negyedik generációs családi vállalkozás. Töretlenül és lendületesen fejlődik a három testvér odaadó munkájának köszönhetően. Az olasz eleganciával fejlesztett, stílusos Navigazione márka az életörömöt ötvözi a divattal. Kellemes viseletet nyújt, amely ahelyett, hogy minden erejével felhívná magára a figyelmet, olyan divatos termékeket ölel fel, amelyekben mindenki jól érezheti magát. A kollekció hatalmas. Női és férfi kollekció egyaránt készül, és a normál méreteken kívül gondolnak az extra méretű vevőkre is. A dzsekik és a kabátok kínálata verhetetlen, a nadrágok pedig felülmúlhatatlanok, mind a női, mind a férfi vonalon. A közel 500 darabos kollekcióban az egyes termékeket számtalan színben lehet megrendelni. Itt mindenki megtalálja magának legmegfelelőbb összeállításokat. Az ár-érték arány kiváló, sőt – egyedülálló módon – a következő szezon ajánlatában árcsökkenést tapasztalhatunk.

 

KALISSON ÉS BAGORAZ – Portugália

A két márka mögött 25 éves tapasztalat áll, konfekcióruházati termékeik azoknak a nőknek szólnak, akik divatra, kényelemre és minőségre vágynak. A Kalisson márka kisebb méretű termékeket tartalmaz, míg a Bagoraz modellek nagyobb méretekben készülnek. 
A Givec cég a textilágazat szakértője. Valamennyi termékét saját, portugáliai gyárában állítja elő. Női ruházati cikkeket, felsőket, pólókat, pulóvereket, blúzokat, ruhákat, mellényeket és nadrágokat készít, főként természetes szálakból, például pamut és lenvászon felhasználásával. Az egyedi pólók széles választékban készülnek, 100% fésült pamutból, nagyon kényelmes, sajátos hímzéssel, színes nyomatokkal. Kiemelt figyelmet fordítanak a ruhák dizájnjára és színére, valamint arra, hogy a felhasznált alapanyagok a legjobb minőséget képviseljék, tekintetbe véve a fenntarthatóság szempontjait is. A díszítő elemek és a színkombinációk annyira egyediek és sajátosak, hogy azt semmilyen más márkához nem lehet hasonlítani. Összeségében vidám, fiatalos és friss modellek készülnek, amelyeket imádnak a vevők.

További információ

A rendelés és szállítás LOT-ban történik, egy karton általában 6-8 darabból áll. 
Igény esetén az áru ennél kisebb tételben is rendelhető. 
Az általános gyakorlattól eltérően az árut csak az aktuális szezon előtt kell megrendelni.

FRISSÍTSE ÁRUKÍNÁLATÁT NÁLUNK! SZERETETTEL VÁRJUK!

A márkaképviselet elérhetősége

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .