Blog

Trendek – tervek – lehetőségek 2021

DivatMarketing print és online szaklap 2021

Először is dinamikus, járványmentes, szerethető évet, jó EGÉSZSÉGET kívánok! legyen erőd, kitartásod, terveid, elképzeléseid valóra váltásához!

Korábban rendszerint koraőszre állítom össze a jövő évi médiatervet, a megjelenési és lapzárta dátumokat, a hirdetési árakat. Ajánlatokról tárgyalok, konkrét magyar és külföldi szerződésekkel zárom az évet. Az ajánlat elkészült, azonban a szakmát, a sajtót, a hirdetési piacot erősen sújtó válság miatt a lapot illetően bizonytalanságban voltam. A tavalyi év, a járvány minden korábbi gyakorlatot felülírt. Ezért nem küldtem még ki az év végén szokásos, előfizetések meghosszabbításával kapcsolatos levelet sem. 

Megkérdeztem a nagy hirdetőimet. Érthető módon, ebben a bizonytalan helyzetben, közülük többen most nem tudnak, nem kívánnak hirdetni. A jelenleg meglévő rendelések, online hirdetések nem fedezik a lap megjelentetésének költségeit.  Január első napjaiban eldőlt,

a nyomtatott DivatMarketing kiadása tavasszal szünetel.

Remélem, hogy őszre javul, normalizálódik a helyzet, az élet visszatér a normális üzemmódra, és ismét lesz lehetőség nyomtatott újság megjelentetésére is. Addig a

weboldalon folytatom az információk közlését, elegendő bevétel esetén saját cikkek írását és TextilWirtschaft anyagok, a felső- és alsó ruházati és cipő, táskatrendek közlését, a legjobb esetben a teljes újság online formában való elkészítését.

Azonban ennek és a weboldal fenntartásának is van költségvonzata. Azaz, a megvalósítás feltétele a bevétel. Jelen esetben az is segítene, ha ebben a felemás helyzetben is előfizetnek a lap, a weboldal olvasói. Talán egyénenként, cégenként nem túl megterhelő az évi 7875 Ft kifizetése.

Ha ezek összeadódnak, biztosítani tudják a folytonosságot, több anyag fordítását, publikálását. 

Sokan – előfizetők és érdeklődők eddig is rendszeresen olvasták a www.divatmarketing.hu  weboldalon megjelenő divat, business és blog témájú anyagokat, tájékozódnak a hírlevelekből, az oldal cikkeiből. Tavaly több mint 290 cikket töltöttem fel + a lapban is közölt divattrendeket.

Kérem, hogy idén is

légy a partnerem, támogasd előfizetéssel, esetleg online hirdetéssel  az oldal fenntartását.

Számítok azokra is, akik eddig idegenkedtek az interneten történő cikkek olvasásától, szeretjük vagy nem, ez a jövő! Meg kell barátkoznunk vele.

A döntés után mindenesetre én megkönnyebbültem. Hónapok óta nyomasztott, mit csináljak? Megfutamodás, ha nem lesz nyomtatott újság? És mi legyen a weboldallal? Egyáltalán online vagy offline szükség van a lapra, a munkámra? Meghátrálás, gyengeség részemről, ha abbahagyom? Ezen a héten – erre a félévre ez a kérdés megoldódott. 

Ahhoz azonban, hogy a weboldal minél teljesebben tudja betölteni a feladatát,

esetleg online – azaz nyomda- és postaköltség nélkül – teljes DivatMarketing is készüljön tavasszal, a Te segítségedre is szükség van.

Kérlek, ha lehetőséged van rá, 

hirdess online (pl. blogcikkekkel), és fizess elő a DivatMarketing print és online szaklapra.

Ha szeretnél megjelenni a weboldalon, kérlek, keress telefonon vagy e-mailben! Ha továbbra is szeretnél előfizetni,   

7500 Ft + 5 % áfa, azaz a 7875 Ft a DivatMédia Kft. számlaszáma 11795009-20006008.  

Az összeg beérkezése után postázzuk a számlát. 

Ha eddig nem voltál előfizetőnk, a https://divatmarketing.com/elofizetes/ linkre kattintva tudod megrendelni

A döntés a Te kezedben van!

Barátsággal

    Csaba Anna-Mária 
    kiadó – főszerkesztő

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .