Business

Nemzetközi szakvásári hírek

Nemzetközi szakvásárok

A megszokott 3 nap helyett két német vásár is KÉTnapos rendezvényt hirdet 2024-re!

 PREMIUM & SEEK: VÁLASSZUK A NÖVEKEDÉST – 2024.január 16-17. 

premium, seek, Szakvásári hirek premium, seek, Szakvásári hirek

 

 

 

 

 

 

 

A válságok káoszának közepette a divatipar is drasztikus változásokon megy keresztül. A válságos idők azonban mindig táptalajt jelentenek a látnokok, a stratégák, az elsők számára, akik megérezték a lehetőségeket. Most van itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a régi konvencióknak, hogy megkérdőjelezzük a status quo-t, a folyamatokat a feje tetejére állítsuk, és határozottan haladjunk előre. A kiskereskedőknek és a márkáknak új, fenntartható együttműködési modellekre van szükségük ahhoz, hogy sikeresen átvészeljék a válságot. Ehhez találkozniuk kell. 
A SEEK tudatos klubtagjai az élen járnak. A fenntartható divat és a felelős üzlet nem csupán trend, hanem szükségszerűség. A márkák feltörekvő generációja már régen elkapta a fonalat, és  ez tükröződik a SEEK Tudatos Klubjában és egyre növekvő közösségében is, amely egyre nagyobb méreteket ölt, és elkötelezett a kollektív erő mellett. A Tudatos Klub egyesíti az abszolút úttörőket, újoncokat és olyan márkákat, amelyek komolyan akarnak dolgozni önmagukon. 
„Tükörként tekintünk magunkra, és inspirációs forrásként szeretnénk szolgálni az iparág számára, úgy, hogy izgalmas márkák sikertörténeteit mutatjuk be”. Marie-Luise Patzelt, Show SEEK igazgatója 
A PREMIUM újradefiniálja önmagát 
Semmi sem marad örökké ugyanaz, kivéve azt a tényt, hogy minden mindig változik. A piaci szereplők igényei folyamatosan változnak – és ezáltal a PREMIUMot a piaccal és a piac által létrehozott platformként is újradefiniálják. Hogyan lehet magadról beszélni, történeteket mesélni, minőséget nyújtani, inspirálni és mindenekelőtt hogyan kell újragondolni a dolgokat. Soha nem volt még ilyen fontos a szövetségek kiépítése, a megfelelő prioritások meghatározása és közösen megvitatni az új üzleti modelleket és lehetőségeket. (Shaft Jeans, Silvano Sassetti, Emu Australia, Roeckl, Nø Name, Sun68, Crush, Nø Name, Sun68, Crush, Floor, Maanesten és Avi Leather.) 
Csak együtt működik 
A Premium Group formátumok célja, hogy olyan keretet teremtsenek, amely lehetővé teszi a piaci szereplőknek, hogy fenntarthatóan fejlesszék üzleti tevékenységüket. Ennek elérése érdekében a középpontban az átfogó, informatív és inspiráló élmény áll. Olyan időket élünk, amikor egyesíteni kell erőinket, hogy bátorsággal és megoldási javaslatokkal egyengessük a jövő útját.

MUNICH FABRIC START, BLUEZONE & VIEW: 2024-ES NYÁRI DÁTUMOK

A két prepress rendezvény, a Munich Fabric Start és a Bluezone visszatér a régi idpontokra. A fő eseményt előrehozták szeptemberről júliusra. Ennek okai érthetőek: Az ipar hosszabb átfutási időt akart, és sokkal korábban szerette volna elkezdeni a 2024/25-ös őszi szezont. Időközben a beszerzési problémák is enyhültek. Ennek eredményeképpen a 2024 nyári időpontok ugyanúgy néznek ki, mint a halasztás előtt. A Munich Fabric Start, a Bluezone, a Keyhouse és a The Source 2024. szeptember 3-án és 4-én rendezi meg a 25/26-os őszi/téli szezon kiállítását a MOC-ban, a Zenith Area-ban és a szemben lévő Dampfdomban. A Munich Fabric Start háromról két napra rövidül
A VIEW szokás szerint a következő szezon korai és exkluzív előzetes textilkiállításaként szolgál majd, és már június közepén, konkrétan 2024. június 18-án és 19-én, a Dampfdom Motorworldben fogadja először a látogatókat. 
www.viewmunich.com  | www.munichfabricstart.com

Nemzetközi szakvásári hírek

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .