livello-di-vit-jubileum

Business

Livello di vita 30 éves jubileum

A Livello di Vita divatmárka anyacége idén lett 30 éves, amelyet az elmúlt hétvégén egy jubileumi, zártkörű Divatshow keretein belül ünnepelt meg a szegedi Hungiban.

livello-di-vita-30-jubileum
A két cégalapító Csanádi Gábor és Csanádi Gáborné Marika, illetve két lányuk, akik mindketten már aktív tagjai a családi vállalkozásnak.
A közel 400 fős eseményen országos partnereik és szegedi vendégeik betekintést nyerhettek a Livello di vita legújabb, 2023 nyári kollekciójába. A délelőtt folyamán a partnerek kereskedelmi és marketing témájú workshopokon vettek részt, illetve megismerkedhettek a gyártás háttérmunkálataival. A partnertalálkozó a divatbemutatót követően egy koncerttel zárult, a Kultúrkör együttes pezsdítő, fiatalos produkcióval koronázta meg a napot.

A Livello alapítói szerették volna kifejezni hálájukat partnereik és törzsvásárlóik felé, hogy ilyen régóta szeretik a márkát. A vendégek a divatshow-n bepillantást nyerhetnek kicsit a színfalak mögé és elsőként láthatták a Livello di vita 2023 nyári kollekcióját, mely az üzletekben majd április, májusban lesz kapható országszerte.

A hihetetlen mennyiségű évi modellszámot a Livello di vita NŐK ihletik. Más és más életkorban, élethelyzetben lévő sikeres, céltudatos és magabiztos nők, akik a saját egyéniségükkel teszik teljessé az egyes ruhadarabokat. A Livello csapata büszke arra, hogy magyar márkaként szolgálhatják ki a minőséget és az állandó megújulást kereső vásárlóközönséget.

Az alapítók elképzelései még ma is megállják a helyüket, egybecsengnek a mai vásárlók vágyaival: „Olyan ruhákat tervezünk, amelyek minőségiek és tisztelik, szeretik a női testet.”

Fontos kiemelni, hogy nagyon sok különböző alkatú és méretű hölgy van a világban, nekünk pedig az a feladatunk, hogy még szebbé varázsoljuk őket! A Livello ruhák segítségével kiemeljük, azt, ami az erősségük, miközben jól érezhetik magukat a viselt öltözékben!

Gratulálunk!

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .