Business

Következetes és jövőbe mutató

Nemzetközi szakvásárok

Következetes és jövőbe mutató

Szeptember 2-4. között rendezték meg a 158. ILM szakvásárt. Az innovatív és kiváló minőségű bőráruk, táskák, bőröndök, bőrkiegészítők szakkiállítása ismét bebizonyította, hogy az iparág fontos és nélkülözhetetlen megrendelő eseménye. 
Az 54 országból érkező látogatóknak lehetőségük volt találkozni az összes neves német és nemzetközi márkával, hogy a 2024-es tavaszi/nyári szezonra megrendeljék új kollekcióikat.

Következetes és jövőbe mutatóBUSINESS & ORDERS. Jó hangulat és élénk rendelési tevékenység jellemezte a vásár mindhárom napját. Az offenbachi ILM tökéletes platformot kínál a kiállítóknak és a vásárlóknak egyaránt.

  • „Az ilyen kihívásokkal teli időkben megbízható vásárra van szükségünk. Az ILM nem csak egy megrendelési rendezvény számunkra, hanem mindenekelőtt ideális helyszín, hogy intenzív megbeszéléseket folytassunk ügyfeleinkkel” – mondja Christiane Brunk, a Braun Büffel ügyvezető igazgatója.
  • „A megbízható márkák és termékek biztonságot nyújtanak a zavaros időkben. Szükségünk van az ILM-re. Mintegy 300 európai és nemzetközi látogatóval találkozunk itt, és sok megrendelést is írunk”, teszi hozzá Jan-Oliver Nannen, a Titan/Travelite ügyvezető igazgatója. 
  • Pozitív visszajelzés érkezett a táskagyártó Abro részéről is: „Nagyszerű vásáron vettünk részt. A divat egyre elegánsabbá válik. 2024-től a nyári nagyon harsány színektől kezdve a nemes árnyalatokig, különösen a pasztellszínekig, de a farmerkék és a narancssárga is jelen lesz” – magyarázza Stefan Bruder.

TRENDSETTING. Olyan praktikus koncepciók foglalkoztatják az iparágat, mint a digitalizáció, a fenntarthatóság és az innováció. „Az ILM több mint egy termékbemutató. Úgy tekintünk magunkra, mint az ipar és a kereskedelem közötti kapcsolaterősítőre. Feladatunk, hogy impulzusokat adjunk az iparnak egy sikeres jövőhöz” – mondja Arnd Hinrich Kappe, a Messe Offenbach ügyvezető igazgatója.

A Messe Offenbach dióhéjban

A FUTURE HUB-ban a kiállítók és a látogatók trendelőadásokon és inspiráló panelbeszélgetéseken vehettek részt. Inspirációt nyújtott az új SIDELINES vásárszegmens is, amelyben a kiegészítők ágazatának fiatal, innovatív márkái további termékeket mutattak be a bőráru-kereskedelem számára.

Döntöttek a 2024-es dátumokról is

  • ILM Edition #159: február 3-5.
  • ILM Edition #160: augusztus 31. – szeptember 2.
Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Következetes és jövőbe mutató

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .