Blog

15 év, 100 kiadvány – JUBILEUMRA KÉSZÜLÜNK

Sajnos tavaly óta eltűntek a nemzetközi szakvásárok megszokott hirdetésmegrendelései, ma már sokan kizárólag online, bannerhirdetéseket használnak. Emiatt úgy tűnt, gazdaságosan nem lehet megcsinálni az év végi újságot, így idén nem terveztem ennek a nyomtatott számnak a kiadását.  Ám pár partnerem jelezte ősszel, hogy szívesen hirdetne év végén is. Érdeklődtem, és további kedvező válaszokat kaptam, így örömmel jelentem, hogy idén is megjelenik az év végén a DivatMarketing!

Így lehetőségem lesz arra, hogy OFFLINE is megköszönjem Neked, hogy velem tartasz, olvasol, hirdetsz nálam, bízol bennem! Az apropó?  
15 éve, 2003. decemberében jelent meg először a DivatMédia Kft. kiadásában a DivatMarketing, a decemberi éppen a 100. általam kiadott újság lesz!

Szükség van a véleményedre!

 Kérlek, írd meg, miért fontos számodra a lap. Mit csinálhatnék jobban? A véleményed nagyon fontos számomra. Továbbra is szeretnék izgalmas és informatív médiumot készíteni.   
24 éve, a lap indítása óta az a célom, hogy a különböző gazdasági területen működő vállalkozások tevékenységét megalapozott szakmai hírekkel, információkkal és elemzésekkel segítsem.   
Kerek 15 éve dolgozok egyedül, komoly kihívás a szervezés, a döntések meghozatala. Időnként el is bizonytalanodok, kétségek merülnek fel bennem, megfelelően végzem-e a vállalt munkát

Egy szaklapot egyedül az olvasói tehetik erőssé és jelentőssé. Hiszen, ha felismerik az ott elérhető információ hasznosságát, akkor rendszerint honorálják is a mögötte rejlő teljesítményt. Az olvasók azok, akik megítélik a lapban olvasott híreket, interjúkat, a különböző cégekről szóló írásokat és elemzéseket, majd eldöntik, hogy az így megszerzett információ az ő számukra releváns-e vagy sem. A felvázolt fejlődési lehetőségeket végiggondolva eldönthetik, hogy az ő helyzetükre melyik illik és melyik nem.” Holger Knapp, TextilWirtschaft

A beérkező véleményekből egy csokrot az újságban is megjelentetünk és a vélemények helyet kapnak a weboldalon is!

TARTS VELEM, ha úgy érzed, szeretnéL VELÜNK ünnepelni!

Készül az újság, gyűjtöm a fordítani való cikkeket, de várok még hirdetéseket is ebbe a számba. A megjelenés időpontja miatt ez a szám kíválóan alkalmas az üzleti hirdetések mellett a partnereknek szóló Újévi és karácsonyi üdvözletek közzétételére is!  
Ne tétovázz, rendeld meg most a hirdetésedet! 

A határidők:

  • Lapzárta: november 14.     
  • Nyomdakész hirdetési anyag leadása: november 23.   
  • Megjelenés: december 5.

Hívj, írj, ha érdekel a lehetőség!

Csaba Anna-Mária, + 36 20 399 2543, E-Mail: amcsaba@divatmarketing.com

DivatMarketing címlapok 2003. december és 2018. december között

 

   

Oldal tetejére