Blog

2023-as elgondolások

INDÍTVÁNY 2023-ra

Ki fog nyerni, ki fog veszíteni, esetleg elbukni? Mit kellene tenni? Jó lenne a jövőbe látni, megismerni sikeres vállalkozók és felsővezetők terveit, hogy milyen elvárásokkal, stratégiákkal vágnak neki ennek az évnek. Ez a bejegyzés azonban most a lapról – a weboldalról, az én terveimről szól. 

Terjedelmes nyomtatott lap kiadására már nem vállalkozom, QR-kódos kiadvány elkészítéséről még nem döntöttem. A Deutscher Fachverlag licenszpartneremmel az együttműködést további egy évre meghosszabbítottuk, így idén is lehetőségem lesz a 2023. őszi, majd a 2024. tavaszi ruházati és lábbeli, táskatrendeket lefordíttatni, és képekkel együtt feltölteni a weboldalra. (Mostanra az analitika szerint a Divatlexikont is megelőzve már ezek a legkeresettebbek a weboldalon.)  

Rendszeresen kapom a TextilWirtschaft offline és online anyagait, továbbá rengeteg bel- és külföldi sajtóanyagot. A friss anyagokat, hírleveleket elolvasom, kivonatolom, rendszerezem, ez már önmagában napi pár óra munkát jelent, de csak a legfontosabbnak ítélteket lesz lehetőségem lefordíttatni. És csak kevés saját cikk elkészíttetésére lesz lehetőségem. 

A weboldalra továbbra is folyamatosan fogok anyagokat feltölteni, de nyugodtabb tempóban szeretnék a jövőben dolgozni. Tematikus hírleveleimre továbbra is számíthatsz, ahogyan arra is, hogy a https://divatmarketing.com/ weboldalon friss divat- és business információkat találsz, valamint megismerheted az előremutató felső- és alsóruházati, lábbeli, táskatrendeket! A divatmarketing.hu / divatmarketing.com azonban nem hírportál, nem a napi eseményekről számolunk be, a divattal, a divatszakmával kapcsolatos írásokat, trendeket közlünk, néha idegen nyelven. És időnként a blogba fogok feltölteni saját anyagokat, szakmai emlékeket. 

Segítség lenne, ha megírnád, jeleznéd, Te kiről – miről olvasnál szívesen?

Konklúzió

Már egy ideje foglalkoztat, hogy az eddig megjelent DivatMarketing lapokat „átadom” az arcanum.hu-nak, hogy digitalizálják, és a tartalmukat hozzáférhetővé tegyék az érdeklődők számára. Ezt az elhatározást megerősítette az évvégi keresgélésem, amikor ismét szembesültem azzal, hogy – legalábbis jelenleg – nincsenek „friss” tartalmak ezen a felületen. Talán hasznos lenne, ha nagyobb olvasói kör is megismerkedne a szakmánk érdekességeivel, nehézségeivel, történéseivel.

Úgy tapasztalom, hogy a határidős feladatok, egyáltalán a határidők egyre megterhelőbbek, stresszt – nyomást jelentenek számomra, ezért szeretnék kicsit   lazítani. Nem tagadom, ez ma még meglehetősen nagy kihívás számomra, de igyekszem. Ezért 2023-ra nem küldök előfizetésre buzdító leveleket sem. Megj.: persze, ha valaki mindezek ellenére szeretne hozzájárulni a weboldal fenntartásához, annak örülök  és megköszönöm!

Ha tetszett, amit eddig csináltam, ha tudtál belőle bármit is hasznosítani, ha volt kedvenc bejegyzésed, témád, kérlek írd meg, hogy nyoma legyen, ez is lehet egy iránytű számomra a jövőt illetően.

             dr. Csaba Anna-Mária

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .