Business

Nemzetközi szakvásári hírek

EXPO RIVA SCHUH & GARDABAGS, Pitti Uomo, Berlin,  Texworld, MAPIC Awards

EXPO RIVA SCHUH & GARDABAGS

expo-riva-2022-juniusJúnius 11. és 14. között rendezik a következő kiállítássorozatot. 
Fenntarthatóság, nyomon követhetőség és innováció – a #show eseményeinek élőben is követhető kiemelt témái 
Egy olyan kiállítás, amely szezonról szezonra képes újra feltalálni magát, az ágazat kedvelt megfigyelőközpontjaként működik, és időben továbbítja mind a vevők, mind a kiállítók számára az újdonságokat és a leghatásosabb tartalmakat. Mindig is ez volt az Expo Riva Schuh & Gardabags, a lábbelik és kiegészítők nemzetközi vásárának egyik fő jellemzője, amely június 11-14. között visszatér a Riva del Garda Kiállítási Központba.

 

Vásári nyár Berlinben: Mi jön?

PREMIUM, SEEK ÉS THE GROUND

Visszatérés Berlinbe. A frankfurti vásárok lemondása után a Premium Group ismét a fővárost választotta az újraindításhoz. Új helyszínnel és új triáddal. Erre számíthatnak a márkák, a vásárlók és a fogyasztók.  (TextilWirtschaft). TOVÁBB

640 kiállító a Pitti Uomo-n

FÉRFI DIVATVÁSÁR JÚNIUS 14-17. KÖZÖTT 
Az olasz férfiruházat 2021-ben mintegy 5%-kal a válság előtti szint alatt volt. Az ágazat most azt reméli, hogy a júniusi Pitti Uomo maga mögött hagyja a Covid-19-et. A Pitti döntéshozói ismét négynaposra bővítik a vásárt, és sűrű programmal készülnek. Mindazonáltal még mindig messze van korábbi nagyságától. (TextilWirtschaft). TOVÁBB

Texworld

texworld-2022-summer

 

Apparel Sourcing Paris, Avantex Paris, Leatherworld Paris és Texworld Paris 
A Texworld Evolution Paris 2022. július 4-6. között nyitja meg kapuit a Paris-Le Bourget kiállítási központban. Az Apparel Sourcing Paris, az Avantex Paris, a Leatherworld Paris és a Texworld Paris szakvásárok 3 napon át koncentráltan mutatják be a divatmárkák számára a készruháktól a luxusig terjedő alapvető globális kínálatot.

 

 

 

MAPIC Awards

mapic-awards-divatmarketingAz 1995-ben alapított MAPIC a vezető globális platform idén számos változással készül, és új kezdeményezésekkel támogatják a kiskereskedelmi, élelmiszeripari és szabadidős ágazatot.  A MAPIC több mint 80 ország kiskereskedelmi, ingatlan-, élelmiszer- és szabadidős vezetőit gyűjti össze a 2022. november 29. és december 1. közötti helyszíni rendezvényen. 
A kiskereskedelmi ingatlanszakma mérföldkőnek számító eseménye a közelmúltban mutatta be a novemberben megrendezendő MAPIC Awards 2022-es változatát, amelyet a Cannes-i Fesztiválpalotában, Franciaországban rendeznek. Tizenkét megújult kategória nyolc új nevezéssel, izgalmas, vezető iparági zsűri, valamint a fenntarthatóságra helyezett kiemelt hangsúly az idei ünnepség kulcspontjai. 
12 kategóriában innovatív globális ötletek és projektek versengenek a kiosztandó díjakért, amelyeket 2022. november 30-án, szerdán adnak át a MAPIC 2022 keretében a Cannes-i Fesztiválpalotában. Az először 1996-ban megrendezett MAPIC Awards a kiskereskedelmi ingatlanszektorban elért kiválóságot, innovációt és kreativitást díjazza. Az éves díjkiosztó program a legkiválóbb új kiskereskedelmi és szabadidős koncepciókat, a legjobban teljesítő kiskereskedelmi projekteket, valamint az innovatív és fenntartható kezdeményezéseket ismeri el, és az iparág legbefolyásosabb szakembereinek részvételével megrendezett rangos gálavacsorával zárul.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .