Business

Nemzetközi szakvásári hírek

A KOELNMESSE ÉS DMI EGYÜTTMŰKÖDIK

Új szakvásárt terveznek a digitális divat számára

A Koelnmesse és a Német Divatintézet (DMI) egyesíti erőit, hogy létrehozzák a digitális divat szakvásárt. A DMI ezt legutóbbi hírlevelében jelentette be.„A metaverzum 2030-ra eléri az 5 billió amerikai dollár piaci volument. A piaci volumen 40%-át a divat fogja kitenni” – idézik az alkotók a McKinsey egyik friss tanulmányát. „De még ez is csak a jéghegy csúcsa. A digitális ruházati termékek piaca mögött a fizikai ruházati termékek fejlesztését és gyártását szolgáló digitális megoldások sokkal nagyobb piaca húzódik meg.” TOVÁBB

OutDoor by ISPO 2023. június 04.-06., MOC in München

A sikeres újraindítás után az OutDoor by ISPO 2023-ban – a kiállítási terület megduplázásával, több mint 600 márkával, az előző évhez képest 50%-kal több új kiállítóval és a termékújdonságok tűzijátékával – élőben és színesben folytatja sikertörténetét a müncheni MOC-ban! 
A MOC, a Müncheni Rendezvény- és Rendezvényközpont ismét tökéletes helyszínt biztosít az OutDoor by ISPO számára: több mint 30.000 négyzetméteren – összesen négy csarnokban, különböző bemutatótermekben és egy kibővített szabadtéri területen – a nemzetközi szakmai közönség egy osztályon felüli közösségi élményre számíthat! A vásár korai időpontja lehetővé teszi a hatékony, személyes iparági tájékozódást és a piac nagyfokú átláthatóságát a rendelési szezon kezdetén. 
A rendezvény mottója „Breaking new ground together”, azaz  egyrészt a pozitív piaci növekedés és a megújult vásár jelenléte feletti örömöt jelenti, másrészt a kiállítók, szakértők, ügyfelek, partnerek – és nem utolsósorban maga a vásár – kíváncsiságát, motivációját és jövőbeli elképzeléseit jelképezi. A világ minden tájáról érkező, hasonlóan gondolkodó emberek közötti inspiráló élő eszmecseréről, valamint új élmények és horizontok megteremtéséről és felfedezéséről szól.

TELTHÁZAS A 99. EXPO RIVA SCHUH ÉS GARDABAGS

gardabags-expo-riva-schuh

Tovább növekszik az EXPO RIVA SCHUH ÉS GARDABAGS. A 2023. június 17-20. között Riva del Gardán megrendezésre kerülő kiállítás sikertörténetnek ígérkezik: Két plusz csarnok teltházas kiállítókkal; új stratégiai országok és még több vásárló, mint 2023 januárjában; a bőráruk és kiegészítők széles választékának szentelt területek; a piac felmérését célzó események; új kezdeményezések egy még fenntarthatóbb rendezvény érdekében.

20 éves a BLUEZONE

2023.július 18-án és 19-én ünnepli 20. évfordulóját a BLUEZONE nemzetközi denim szakkiállítás, amely már most teltházas. Több mint 100 farmer- és sportruházati szakember alakítja át kék hotspottá a müncheni Zenith területét az idén a július eleji időpontban. A MUNICH FABRIC START és a THE SOURCE rendezvényekkel a müncheni Lilienthalallee területe a nemzetközi divatközösség központjává válik. 
20 év – amire büszkék vagyunk” – mondja Sebastian Klinder, a BLUEZONE-t szervező Munich Fabric Start Exhibitions GmbH ügyvezető igazgatója. Ez az évforduló megerősítése számunkra annak, hogy a BLUEZONE azt nyújtja a farmeriparnak, amit az egy sikeres üzleti platformtól elvár. Mind a látogatók, mind a kiállítók részéről a megfelelő emberek a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak Münchenben. „Alig várjuk július 18-át – egy kiállítás megnyitása mindig érzelmes pillanat, de idén nyáron minden bizonnyal még különlegesebb lesz” – mondja Frank Junker, kreatív igazgató és partner. A BLUEZONE idén nyáron először új, korábbi időpontokban lesz július 18-án és 19-én, nem augusztus végén/szeptember elején, mint korábban. A szintén a Munich Fabric Start Exhibitions GmbH által szervezett VIEW Premium Selection szeptember 13-án és 14-én lesz.

 ALBERTO szakvásári részvételek

alberto-messeteilnahme-2023

A 100 utáni 1. évben elérkezett az idő arra, hogy az ALBERTO kiemelt termékeit jövőbe mutató vásári koncepciók keretében mutassa be – mind hazai, mind nemzetközi szinten. Egyértelmű, hogy minden digitalizáció ellenére az üzletkötések 80 százaléka még mindig fizikai kapcsolaton keresztül történik – mondja Marco Lanowy, az ALBERTO ügyvezető igazgatója.
Egy dolog biztos: a nadrágok szakértői minden eddiginél jobban meg vannak győződve a valós életben zajló kiállítások szükségességéről, nem utolsósorban a vásár nélküli koronaidőszak tapasztalatai miatt. Egy olyan iparágban, mint a divat, amelyet az érzelmek és a közvetlen tapasztalatok jellemeznek, a virtuális találkozók kétségtelenül hasznos kiegészítésnek számítanak, de Marco Lanowy biztos benne, hogy nem helyettesíthetik a vásárokat. Hol máshol van lehetőségük a divatszakembereknek arra, hogy személyesen találkozzanak, új kapcsolatokat építsenek ki, és alaposan megvitassák a legújabb trendeket és fejleményeket? 
Az ALBERTO ezért sok személyes találkozással egybekötött új időszak elé néz, és szívélyesen meghívja Önt, hogy látogasson el a vásáron a standjára:

  • Június 13. – 16. Juni: Pitti, Florence/Olaszország
  • Július 10. Juli: Preview by Cast, Nieuwegein/Hollandia
  • Július 11. – 12. Juli: Premium, Berlin/Németország
  • Augusztus 9. – 11. August: CIFF, Copenhagen/Dánia

(www.alberto-pants.com)

 TEXWORLD

A párizsi Texworld már megtelt! A Texworld Evolution Paris szakkiállítás 2023. július 3. és 5. között több mint 20 ország 1350 kiállítóját fogadja a Porte de Versailles-i kiállítási központban. A 25 éves évfordulójukat ünneplő Apparel Sourcing, Avantex, Leatherworld és Texworld Paris 3 napon át várja a divatmárkákat.
1350 kiállítót várnak Párizsba.A Texworld Evolution Paris a Covid utáni legnagyobb rendezvény lesz. A látogatottság várhatóan 40%-kal lesz magasabb, mint az előző, februári vásáron, és több mint 1350 gyártót várnak a Porte de Versailles kiállítási központ 1-es csarnokába. Éppen most fejeződött be az első olyan félév 2019 óta, amikor a termelést nem befolyásolták az egészségügyi korlátozások. Ez az újraéledt dinamizmus a fő textilgyártó régiókban pozitív hatással van a textil- és ruházati kiállításaikra: a júliusi időpont megtelt, és már most hosszú várólistánk van a 2024. februári vásárra.

CIFF x Revolver

Időpont 2023. augusztus 9-11.. Megnyílt a regisztráció. A CIFF és a Revolver egyesíti szakértelmét és erőforrásait, hogy egy új, optimalizált, 20 000 négyzetméteres vásárélményt hozzon létre, ötvözve a CIFF több mint három évtizedes tapasztalatát, hiszen ez  Skandinávia leghosszabb ideje működő kiállítása, és a Revolver friss gondolkodását, hogy valami újat hozzon létre. 
„Közösen a dán, a skandináv és a nemzetközi divat legjobbjait tudjuk előtérbe helyezni, egységesebb és értékesebb vásárélményt teremtve a márkáknak és a vásárlóknak. A CIFF x Revolver az új koncepcióval meg akar felelni a jövő igényeinek, és optimális feltételeket akar biztosítani a márkák számára, hogy hatásos nemzetközi kontextusban kereskedjenek, fejlődjenek és ragyogjanak” – mondta Sofie Dolva, a CIFF igazgatója. A CIFF x Revolver egy teljes spektrumú kortárs show-t mutat be, 800+ márkát kuriózumként bemutatva a piaci szegmensekben, a feltörekvőktől a már befutottakig; hazai és nemzetközi; férfiruha, női ruha, életmód és szépségápolás. A CIFF elkötelezett abban, hogy a kiállításon a fizikai hely biztosítása mellett a kiállítók számára egy infrastrukturális hálózatot is létrehozzon a kereskedelem, a fejlődés és a növekedés elősegítése érdekében, beleértve egy több mint 200 vevőt számláló nemzetközi programot, trendekről szóló beszélgetéseket az iparág szakértőivel, valamint egy új és frissített CIFF x Revolver alkalmazást. Látogatói regisztráció: https://ciff.dk/registration/visitor

(DM)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .