Business

Nemzetközi szakvásári hírek

München Fabric Start

JÚLIUSBAN ÉS SZEPTEMBERBEN ÚJ IDŐPONTOK 
Hosszabb távon nyilvánvalóan változik a beszerzési forgatókönyv. Sok termékmenedzsernek hosszabb átfutási idővel kell kalkulálnia, és korábban kell kezdenie az új szezont. A milánói és párizsi szövetvásárok már reagáltak erre, és idén nyáron a Munich Fabric Start is előrehozza fő vásárát. TOVÁBB

Curve Paris lesz A Mode Cityből

A VÁSÁR ÚJ KONCEPCIÓJA 
A WSN, a párizsi fehérneművásárok Salon International de la Lingerie (SIL), Interfilière és Mode City szervezője 2022 nyarától új márkanevet ad a nyári rendezvénynek. TOVÁBB

SAVE THE DATE

A Mercedes-Benz Fashion Week Madrid bejelentette a következő két rendezvényének időpontjait. Szeptember 13. és 17. között a 2024-es tavaszi/nyári kollekciók bemutatójának ad otthont, február 14. és 18. között pedig a 24/25-ös őszi/téli szezon kollekcióit mutatja be. A 78. és 79. MBFW divathét fő színhelye az IFEMA MADRID 14.1 csarnoka lesz, ahol Spanyolország vezető tervezőinek extravagáns kollekciót láthatjuk a Mercedes-Benz kifutón és azokon a madridi helyszíneken, amelyek a városi divatbemutatóknak (korábbi nevén OFF program) adnak otthont. Az időpontokat azért adták meg ilyen korán, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a sajtó és a nemzetközi vásárlók programjainak összeállítására. Ez azt is lehetővé teszi, hogy az MBFWMadrid bekerüljön a nemzetközi divathetek fő naptárába.

Texworld Evolution Paris 

2023.július 3-5., Porte de Versailles! 
Új helyszín! A következő vásár a Párizs intra-muros-ban, a Porte de Versailles Kiállítási Központ 1-es csarnokában kerül megrendezésre! Közel 1300 kiállítót várnak, a kínai, indiai, tajvani, török, koreai, ghánai és etiópiai gyártók fokozott részvételével. TOVÁBB

CG – A CLUB of GENTS az Esseni Esküvői Héten

CG–CLUB-of-GENTS-gardos-agentura-divatmarketing

A CG – CLUB of GENTS férfiruházati márka bemutatta a 2024-es esemény és esküvői programját az esseni Esküvői Héten. A Your Own Party by CG – CLUB of GENTS alvonal 2019 óta a DACH régió egyik vezető esküvői ruhaszállítójaként van jelen. A kollekció a boho megjelenéstől az elegáns estélyi ruhákon át a hozzá illő kiegészítőkig terjed. Az esküvői divat nemzetközi vásárára idén 2023. április 01. és 03. között került sor. 
A kollekció mottója „Bright up the night„, és a 2024-es év legfontosabb trendjeit mutatja be. Az olyan természetes anyagokkal, mint a len, a gyapjú és a selyem, a kollekció az érintés és a minőség széles skáláját kínálja. Természetes tónusok, mint a petrol, a márványszürke, a vörös különböző árnyalatai és a púderes zsálya szintén erősítik az esküvői divat hangulatát. A kollekció a gyapjúból és selyemből készült elbűvölő fazonoktól a visszafogott vászonig széles választékot kínál. 
A csúcspontok a fekete-fehér klasszikusok a különböző boho megjelenések mellett. Az olyan extravagáns részletek, mint a klasszikus egyberészes öltöny csúcsos hajtókája, ideálisak egy élénk partihoz, míg a színben összehangolt kiegészítők, pl. a csokornyakkendők és nadrágtartók segítik a megjelenéseket. Idén a hozzá illő kiállítói stand a loft stílus modern továbbfejlesztéseként mutatkozott be, csillogó Instagramfal és számos graffiti biztosította a látványosságot.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .