Divat

Egy lépéssel előrébb

Harisnyák, zoknik 2018 tavasz

Egyre többen ismerkednek a jövő nyári szezon kínálatával, folynak az előrendelések. Az augusztusi DivatMarketingben közöltük a 2018 nyári szezon ruházati trendjeit. Kiegészítésként néhány, a harisnyadivatra ható, elsőre talán kissé túl merésznek tűnő impulzus:

Black Beauty

Szürke egér? Semmiképpen sem. A zokni a pumpsban is lehet elegáns. Fekete passzé és fekete csíkok teszik az athleisure ihletésű zoknit az irodai használatra megfelelővé. Ez egyáltalán nem ördöngösség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hybrid 2.0

A tagadástól az állításig: sportos, csíkos térdzokni, amely az ujjaknál rózsaszínű. Ehhez arany szandál és tüll szoknya. Nem egy pályatévesztett balerina az éjszakai klubból, hanem Mix&Match a következő generáció számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teljes átlátszóság

Háló, újra gondolva. Szándékosan rusztikus, ezt a lurexpasszé és a szexisen ható térden túl nyúló hossz ellensúlyozza. Kombinálható virágmintával. Üdv Pippi hosszú harisnyájának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiszta rokokó

Mária Antoinette elsápadna az irigységtől. A fehér finom harisnyát ironikussá teszi a Lurex, a plattírozás és a csíkok. Fantasztikusan működik sneakerrel is. Voilà!
Kép: Antonio Marras

Textilwirtschaft