Blog

Dr. Gárdos Lászlóné (+ 2019)

Hétvégén megrendüléssel olvastam Gárdos Zsuzsa üzenetét, hogy Erzsike elment.

Sok évvel ezelőtt ismertem meg Gárdos Erzsikét. Személyesen is érint a halála, nagyon régi partnerem volt, már 1997-ben is írtunk a mai Gárdos Agentura elődjéről, a Gárdos és Társa Kft-ről. 
Amikor önálló lettem, nagyon fontosnak tartottam külföldi szakkiállítások felkeresését új információk szerzése és potenciális hirdetési partnerek felkutatása céljából. Az első – düsseldorfi – útjaim egyikén úgy hozta a sors, hogy Gárdos Erzsike mellé szólt a repülőjegyem. Beszélgettünk, és felajánlotta, hogy beajánl az egyik kiállító német partnerüknek, hátha meg tudom nyerni. BÍZOTT BENNEM! Nagyon nagy dolog volt, mivel elég bátortalanul indultam el, nem volt gyakorlatom ebben, valódi referenciákat sem tudott felmutatni az épp elinduló cégem. Ám Gárdos Erzsike bemutatott az ügyvezetőnek, aki bízott az ítéletében, és utána még hosszú ideig a partnerem volt. Ő volt az első „saját erőből” szerzett külföldi hirdetőm.

Szívesen mentem a Könyves Kálmán körúti irodájukba, ugyanis korábban évekig épp az ő emeletükön dolgoztam, a Ganz Mávagban. És örültem, amikor a Trend2-be költöztek, ez is közel volt hozzám.

Többször kértem tanácsot Erzsikétől, amikor bizonytalan voltam. Mindig hasznos volt a vele való beszélgetés üzleti témákban. Támogatást kaptam tőle akkor is, amikor 11 éve tragédia ért minket.

Nyugodjon békében!

Csaba Anna-Mária

 

Oldal tetejére