Blog

Heti sztori – Négyesben

Esküvői Kiállítás 2018 – Papp László Budapest Sportaréna

Idén is január utolsó hétvégéjén zajlott a Papp László Sportarénában az Esküvő kiállítás. Hagyománnyá vált, igyekszem minden alkalommal elmenni. Élvezem a nyüzsgést, a kínálatot. 
De van egy másik, privát oka is a látogatásnak. Ha csak egy mód van rá, ott találkozunk négyen, régi kollegák, barátok: Moldován Katalin, Sipos Mari, Ömböly Nóra és én. 

Ömböly Nóra az Esküvői Divat újság kiadója és a vásár szervezője, Sipos Mari régebben sok-sok sjatótájékoztatót szervezett a Felinának, de közösen voltunk a szervezői pl. a Billerbeck gyermekrajzpályázatnak sok évvel ezelőtt. Moldován Kati újságíró,  a DivatMarketing  indulása óta ismerem. 

 

 

Mindig találkozom ismerősökkel, ismerős márkákkal a kiállítók között.  A februári rendezvényen főleg ekrü színű mennyasszonyi ruhákat láttam, voltak egyszerűbbek, nagyon díszesek, szépek és szokatlan fazonúak is. Csodálatos esküvői csokrokból válogathattak a házasságra készülők. Örömmel fedeztem fel az ara cipőket, a DIGEL öltönyöket. Nagyon finom borokat kóstolgattam.  

Köszönet Ömböly Nórának, aki a kiállítással kapcsolatos teendői mellett is mindig szakít időt rá, hogy figyelmeztessen minket a közelgő időpontra! Mi pedig igyekszünk ezt közös látogatással honorálni. Megbeszéljük szóban, körlevelkben, mikor megyünk. Aztán mindegyikünk kedve – ideje szerint előbb körbenéz, végül leülünk a büfébe és beszélgetünk a régi dolgokról, a velünk történtekről. Általában kitartunk addig, amíg Nóri is elszabadul és pár percre leül hozzánk.

Nekem idén különleges, magánjellegű okom is volt a látogatásra. Ősszel esküvőre készül a család, nősül a kisebbik fiam, akiről írtam a Rólunk oldalon.