Divat

AGNESKOVACS

MÁRKAŐRJÁRAT

WOMAN BALANCE kollekció

A WOMAN BALANCE táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran éljék meg az életükben párhuzamosan futó szerepeket, ne féljenek az ebben rejlő kihívástól.

Fotó: Oleg Borisuk, Modell: Horváth Hilda / Sparkling Models, Stylist: Kiss Márk, Smink: Hajdú Zsófi

kép 1 / 5

Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a tökéletes egyensúlyi állapot megteremtésére törekszik. Azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között – a munkája és a családja között megtalálja a balanszot.

Az AGNESKOVACS nő, aki számára a kollekció is készült, helyt áll mindkét szerepben. Karrierjében és családja körében is örömmel teljesedik ki, még akkor is, ha gyakran küzdelmes az egyensúly megtalálása. Amikor viszont megvalósul a balansz, megteremti azt az elégedettséget, amelyben helyén érezheti magát. Ezt a párhuzamos szerepek közötti egyensúlykeresést jelképezik a kollekció minden darabján megjelenő fémkellékek, amelyek a táskákon végigfutó hajtásokra illeszkednek. Az egymáshoz képest elcsúsztatott ezüstrészletek aszimmetriája felidézi a balansz kialakulás előtti pillanatnyi, bizonytalan állapotot.

A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis egyensúlyba hozhatók

 – ezt üzeni a kollekció, amelynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézitáskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

Az AGNESKOVACS nő életében a család mellett a karrier is helyet kap. A vágyott egyensúly megteremtéséhez pedig a kifinomult dizájn és praktikus kialakítás kettősével járulnak hozzá a kollekció darabjai.

A kollekció az AGNESKOVACS studio-ban és online is elérhető.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .