Divat

WAMP – Design szabadon

Április 14-én nyit az Erzsébet téren a WAMP!

A közel száz tervezővel nyitó eseményen a legújabb tavaszi kollekciókból lehet válogatni, a legfrissebb nyári trendekről közvetlenül a tervezőktől lehet tájékozódni. Kiváló alkalom a ruhatárak frissítésére, vagy egy apró tavaszi kiegészítő megvételére. Mindezt Budapest leghangulatosabb sétányán, a medence mellett, a napernyők árnyékában.

  • Időpont: 2019. április 14., 11:00 – 19:00
  • Helyszín: Erzsébet tér
  • A belépés ingyenes!
  • A rendezvény gyerek-és kutyabarát! 

Vége a téli álomnak, itt az idő, hogy kimozduljunk a szabadba! Induljunk sétálni a városba, vagy fedezzük fel a környező hegyeket, egy kényelmes táska hasznos útitársunk lehet! De ne feledkezzünk meg négylábú kedvenceinkről sem, akik meghálálják a jól megválasztott nemcsak divatos, de kényelmes kiegészítőket!

A kalandvágyók kedvelt darabjai a Blind Chic. hátitáskái, egyszerű vonalvezetésük, praktikus funkcionalizmusuk és kifejezetten vagány stílusuk miatt.
A VALBONA Leather bőr és velúr kombinációjából született táskái laza eleganciával járulnak hozzá a nagyvárosi életérzéshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha csak valami apró kiegészítővel dobnánk fel ruhatárunkat, akkor a legújabb tavaszi kollekciók között biztosan megtalálják a romantikus álmodozók és a minimalizmus kedvelői is a személyiségüket leginkább kifejező darabot. 
A Polkadog pedig vidám, színes nyakörveket, pórázokat és egyéb kiegészítőket kínál stílusos kutyáknak és gazdiknak. 

A Nise design egyedi, kézzel készített ékszerek egzotikus fa, ezüst és műgyanta felhasználásával készültek
A Nise design egyedi, kézzel készített ékszerek egzotikus fa, ezüst és műgyanta felhasználásával készültek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZEMSE legújabb Treasure kollekciójában ezúttal minőségi és különleges kagylókkal társította az alumíniumot. Olyan, mint egy igazi nő, különleges, gyönyörű, egyszerre törékeny és kemény.  A „The Bloom” ékszerek a márkára jellemző finoman hangsúlyos, nőies stílusjegyeket hordozzák, amelyek közül a visszafogottabb vonalvezetésű darabok a hétköznapok elegáns kiegészítői lehetnek, míg a gazdagon díszített fülbevalók és nyakláncok a felejthetetlen alkalmak különleges kísérői.

Kortalan, szolidan vagány nőknek készülnek az Ille-Olla ruhadarabjai – elsősorban kabátok, melyek az északi dizájn funkcionalitását dobják fel kellő játékossággal, egyszerre sikkes és praktikus, modern és klasszikus vonalat eredményezve. Ruhái az egyediség, az esztétika és a praktikusság jegyében születnek, jellemzőjük az egyszerű, letisztult vonalvezetés, az élénk színek és a geometrikus kontrasztok használata, így varázsolva viselőit különlegessé és színessé a mindennapi életben. 

 

 

A Hónap tervezője áprilisban: Ducsai.Leather.Goods

Ducsai.Leather.Goods jól ismert budapesti márka. A márka tervezője és vezetője, Ducsai Judit több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Letisztult vonalvezetésű termékei iránt folyamatos az érdeklődés, emellett terveivel a közelmúltban több szakmai díjat is elnyert: 2011-ben Magyar Formatervezési Díjat, 2012 óta minden évben a Kozma Lajos ösztöndíjat. Alkotásait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi, mert hisz benne, hogy kedvenc tárgyaink akkor okoznak örömöt, ha minden nap használjuk őket.

Találkozzunk április 14-én az Erzsébet téren!

További információ: www.wamp.hu

Facebook esemény

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás