Divat

WAMP – Design szabadon. 2019. szeptember 8. és 15.

 

  • Erzsébet tér 
  • 11:00 – 19:00.  
  • A belépés ingyenes!

Szeptember 8-án az idei utolsó szabadtéri WAMP design vásáron is közel száz hazai tervező vár az Erzsébet téren! Idén most utoljára találkozhattok teljes létszámban kedvenc alkotóitokkal a napernyők alatt, plusz szezonvégi meglepetés akciókkal is készülnek a kiállítók!

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén másodszor lesz Piacok Napja,  azaz az Erzsébet tér, egy hatalmas közösségi piaccá változik. Az esemény főszervezője a fogyatékkal élők esélyegyenlőségét támogató Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac, melynek a WAMP is rendszeres résztvevője és támogatója.

A Piacok Napja része a korábban indult „Kezdjetek szeretni” elnevezésű programsorozatnak, amelynek célja egy olyan társadalmi szemléletformálás, amely előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, és amelynek legfontosabb zászlóvivői a fogyatékossággal élő emberek. Fő célja, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

A nap folyamán ADOMÁNYGYŰJTÉST is fognak tartani, a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel házak (Pánd, Szendrőlád, Martonyi) gyermekeinek. A szeptemberi iskolakezdésre való tekintettel, írószereket, füzeteket, színezőket, kreatív/kézműves kellékeket, alapvető tisztálkodási szereket/csomagokat várnak.

 A szeptemberben vásárolt egyedi WAMP design pólók és Tipton Eyeworks limitált szériás szemüvegtokok teljes összegével a Nem Adom Fel Alapítványt támogatják!

 A termékek megvásárolhatók a szeptember 8-i WAMP design vásáron, valamint online is rendelhetőek a wamp@wamp.hu címen!

Szeptemberben a Hónap tervezője White Lemon – Smartwear for Women

WAMP - White lemon

A White Lemon egy késői “szerelemgyerek”, 20 év kihagyás után kezdtem újra foglalkozni a tervezéssel, ezúttal már kivitelezőként is – meséli Bojti Szilvi a márka tervezője. A koncepció a mozgalmas életet élő, az egyszerű letisztultságot kedvelő városi nő viseletének megalkotása volt, aki adott esetben biciklivel is közlekedhet, és nem kell megalkudnia, választania, hogy csinos vagy kényelmes, praktikus legyen.

A rendezvény gyerek-és kutyabarát!

Találkozzunk szeptember 8-án és 15-én az Erzsébet téren!

További információ: www.wamp.hu