Divat

WAMP / Design szabadon – 2018.07.08.

Júliusban a WAMP design vásár újból szélesre tárja kapuit a hazai alkotók munkái iránt nyitott érdeklődők számára. Itt mindenki megtalálhatja az egyéniségét legjobban kifejező egyedi kiegészítőt, emellett pedig nagyszerű alkalom, hogy találkozhasson barátaival, új kapcsolatokra tegyen szert, megismerhessen más alkotókat is és kipróbálhasson újdonságokat. 

A DASH by edesorsi márka most mutatkozik be először a WAMP közönségének. Formavilágában az egyszerűséget képviseli, de mindig találni ékszereikben egy kis csavart. A 2018 tavaszi-nyári kollekció a különböző anyaghasználatok lehetőségét járja körbe, társítva a fémet a könnyű selyemfonállal, távoli tájak színkavalkádját letisztult formákkal.  Május 13-án írtunk róla: https://divatmarketing.com/dash-by-edesorsi/#more-4737).

A VIVAE – sportwear egy új hazai sportruházati márka. A funkcionális jellemzőkön felül, a VIVAE elegáns, nőies megjelenést biztosít, és energiával, belső harmóniával tölti fel viselőjét. Az alkotás és a megvalósítás során a vázlatrajzoktól az elkészült ruhákig minden munkafolyamat magán viseli a lendületet, az örömöt, életszeretetet.

 

Nyáron kiemelt figyelmet kell fordítanunk bőrünk védelmére is! A myskin küldetése olyan kozmetikumok megalkotása, melyek használata örömet okoz, hatékony és kizárólag természetes összetevőinél fogva helyreállítja a bőr egészségét, megőrzi szépségét. A myskin termékek nem tartalmaznak mesterséges anyagokat és illatanyagokat, parabeneket, szilikont, káros vegyi anyagokat.  Így használatuk nem csak a bőrnek, de a környezetnek is jót tesz!

A Tihanyi Levendula Manufaktúra saját laboratóriumában egyedi tervezés alapján folyik a szappangyártás, ahol a hagyományos eljárásokat egyesítjük a modern technika nyújtotta előnyökkel. A szappankészítés gondos kezű mesterei „öntik formába” az illatos alkotásokat és a csomagolásaikon is a kézi rajzos díszítés kap hangsúlyt.  Friss, új illatpárok is színesítik a termékpalettát: jázmin, rózsa, citrus, cseresznyevirág.

Aki pedig a környezetét is szeretné zöldebbé varázsolni, a TRIPLANT minigarden edényekkel könnyedén építhet magának mini kerteket, már egy kis terasz is bőven elég!

A Hónap tervezője júliusban

MZF mezofiandrea

Egyszerűség, kényelem és hordhatóság. Kellemes tapintású természetes anyagok, egyszerű szabásvonal és funkcionális darabok. Mezőfi Andrea a tanulmányai alatt alapította meg saját divatbrandjét, az MZF márkát, amely  nőknek és férfiaknak is szól. A ruhák mellett ékszereket és kiegészítőket is tervez. Koncepciója az egyszerűségével hat igazán, legfontosabb szempontjai a hordhatóság és a kényelem.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás