Business

Visszatér a magyar piacra a GAP ruhaipari vállalat

Gazdaság-kiskereskedelem

Az amerikai GAP ruházati és kiegészítőket forgalmazó márka bejelentette, hogy a Ganeta Pannónia Kft.-vel kötött franchise együttműködés keretében lép be a magyar piacra. Az Etele Plazában megnyíló első önálló GAP üzlet a márka hazai terjeszkedésének kezdetét jelenti.   

Az Etele Plazában a márka 2021-es őszi férfi, női, gyermek- és babaruházati kollekcióiból válogathatnak a vásárlók. A Gap továbbra is épít a farmerkészítésből eredő hagyományaira, és elkötelezett a minőségi és felelős ruhagyártás iránt. A 350 négyzetméteres üzletben meghatározó termékeinek széles választékát kínálja, többek között farmereket, pólókat és kapucnis pulóvereket, valamint a márka jellegzetes logós termékeit.

A Ganeta Pannónia Kft. 2021 végéig elindítja a Gap önálló e-kereskedelmi weboldalát is, amely egy új fogyasztói felületen keresztül növeli a márka elérhetőségét, és omnicsatornás kínálatot biztosít a magyarországi vásárlók számára.

Izgatottan várjuk, hogy partneri együttműködéseinken keresztül a Gap tovább bővüljön a kulcsfontosságú nemzetközi piacokon. Az olyan regionális szakértőkkel, mint a Ganeta Pannónia Kft.-vel kötött partnerség teszi lehetővé számunkra, hogy világszerte felerősítsük és eljuttassuk releváns, célvezérlet márkáinkat új és meglévő vásárlóinkhoz

– mondta Adrienne Gernand, a Gap Inc. stratégiai szövetségekkel, licenszekkel és ingatlanokkal foglalkozó üzletágának vezetője.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan ismert globális márka, mint a Gap az Etele Plazát választotta a magyarországi piacra lépésének színhelyéül. A bevásárló- és szórakoztatóközpont egyedülálló elhelyezkedése, láthatósága, digitális és építészeti megoldásai, valamint kiváló szolgáltatási környezete olyan kivételes vásárlói élményt teremt, amely elengedhetetlen a legnagyobb bérlők számára

– hangsúlyozta Balástyai Márk, az Etele Plaza projektigazgatója.

A Ganeta Pannónia a Magistrat International d.o.o. leányvállalata, amely egy több mint 110 divatmárkát kínáló kiskereskedelmi társaság. Számos márkaboltot üzemeltetnek Szlovéniában, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában.

Az 1969-ben San Franciscoban alapított Gap továbbra is épít a farmerből eredő örökségére, és világszerte online, valamint a vállalat által üzemeltetett és franchise kiskereskedelmi helyszíneken lép kapcsolatba a vásárlókkal.

(MTI/bcsy \ gte) (NOGUCHI PORTER NOVELLI)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .