Divat

Lanvin 130 éve

(Bonaveri Press Office Bonaveri, Nemo Monti Comunicazione, Milánó)

Sanghajban kiállítással ünneplik a legrégebben működő francia divatház, a Lanvin 130. születésnapját és rendkívüli történetét. A Bonaveri cég művészi próbababáin mutatják be a márka örök életű és modern kollekcióit. Sanghaj sokszínű, úttörő és jövőbe mutató éppúgy, mint a márka alapítója.

A legrégebbi még működő és sikeres divatházat 1989-ben Jeanne Lanvin alapította Párizsban. 

A Fosun Foundation, Sanghaj látványos multifunkcionális kulturális központja olyan kiállítást rendezett, amely emléket állít a márka 130 éves történetének, bemutatja a múlt örökségét és az új kreatív igazgató, Bruno Sialelli munkáját.   
Több mint 70 történelmi jelentőségi ruhadarab, új modellek és tökéletesen kidolgozott hímzések idézik fel a cég történetét valódi tér-idő utazásra hívva a kortalan klasszikusok és az úttörőnek számító új modellek között.

Lanvin, a világ felsőkategóriás divatjának egyik vezető márkája örökéletű modelljeiről, a szabásvonalak és színek merész használatáról, a tökéletes kézműves kivitelezésről és az apró díszítésekről ismert. A „Dialogues: 130 Years of Lanvin” című, Judit Clark által összeállított kiállítás Kínában eddig még nem látott ruhadarabok bemutatásával illusztrálja a márka fejlődését és emblematikus ötleteit.

A kiállítás a divatház születésnapjáról való megemlékezésen túl arra is kiváló lehetőséget biztosít, hogy üdvözölje az új kreatív igazgatót, Bruno Sialellit és bemutassa az ő első modelljeit. A márka különleges stílusát meghatározó ikonikus elemek, mint a csokornyakkendő, az „anya és lánya” bross és a „Lanvin kék”, a márka jellemző kék színárnyalata most új életre kelnek Sialelli keze alatt, ahol a múlt és a jelen egységbe fonódnak.

Nemo Monti Comunicazione, Milánó

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás