Business

ÚJ TAMARIS ÜZLETEK MAGYARORSZÁGON

Újra és újra különböző világokba kalauzoljuk el a nőket,

hangzik a Tamaris üzletkoncepciójának márkajelszava. Mindig egy lépéssel a többiek előtt: a német Wortmann Group életstílus-márkája minden alkalomra kínált stílusos cipőivel és partnerei által működtetett üzletkoncepciójával győzi meg ügyfeleit, immár budapesti és nyíregyházi új üzleteiben is várva vásárlóit.

2019.szeptember 21-én nyitotta meg második, új kialakítású Tamaris-üzletét a Monobrand Kft. Az üzlet nagyobb területre költözött, és a sikeres 2.0-ás koncepció alapján építették újjá. Rendkívül kedvező környezetben, a budapesti Árkád Bevásárlóközpontban kapott helyet a Tamaris világát 129 négyzetméteres eladóterületen prezentáló koncepció. Az üzlet innovatív és érzelmekre ható kialakítása ideális körülményeket biztosít az árucikkek közötti válogatásra és az elidőzésre egyaránt. A Monobrand Kft. ezenkívül rendkívül sikeresen működteti az ismert cipőmárka öt üzletét és két üzlet-az-üzletben koncepcióját is. A Monobrand Kft. régóta tartó partnerkapcsolatban áll a Tamarisszal, amelynek első magyarországi üzletét 12 évvel ezelőtt nyitotta meg a budapesti Árkád Üzletközpontban. Most elérkezett az idő a továbblépésre és egy új üzlet megnyitására.

A színek és anyagok összjátéka az innovatív üzletkialakítással párosítva hívogató és inspiráló környezetet biztosít vásárlóink számára. Izgalmas és tökéletes prezentációt nyújtunk a Tamaris divattémáinak és termékvilágának megismertetéséhez,

mondja Géczi Gabriella, a Monobrand Kft. vezetője. Ugyanezen a héten nyitotta meg másik régi partnerünk, a Sprintex Kft. a nyíregyházi Tamaris-üzletünket.

Jó értékesítési teljesítményének köszönhetően az előző 1.0-ás shop-in-shop koncepciót modernizáltuk. Hiszünk a márka folyamatos fejlesztésében, és meggyőződésünk, hogy a Tamaris kollekciója még hatékonyabban fog érvényesülni az új üzletben,

mondja Gergely úr a Sprintex Kft. képviseletében.

A két új üzlet megnyitásával immár három új kialakítású Tamaris-kereskedés várja magyarországi vásárlóit.

  • Árkád Üzletközpont, 1106 Budapest, Magyarország, Őrs vezér tere 25. 
    Nyitva hétfőtől szombatig 10-től 21 óráig, vasárnap 10-től 19 óráig.
  • 4400 Nyíregyháza, Magyarország, Zrínyi út 8-10.   
    Nyitva hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:30-ig, vasárnap 9-től 13 óráig.
Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás