Divat

Új kollekcióval köszönti a tavaszt a SÉYLI Boutique

„A tavasz összefonódik az újjászületéssel, a felfrissüléssel, ami kifejezetten jellemző a SÉYLI legújabb, tavasz-nyári kollekciójára is. Nőnap alkalmából az igazán nőies, letisztult darabok kerülnek most előtérbe, hódítanak a lenge, sejtelmes szettek. Intuitív módon a finom pasztellszínek dominálnak, ezekhez az árnyalatokhoz vonzódtam, amikor összeállítottam az aktuális kollekciót. A lágy esésű, puha anyagok hangsúlyosak, szeretem amikor egy ruhának mozgás közben is szép sziluettje van. Számomra a nőiesség megélése önazonosságot és harmóniát jelent, én ebben a virágos, vidám, lenge szettben érzem magam igazi SÉYLI-nőnek” – mondja mosolyogva Ilyés Dorottya, a SÉYLI megálmodója.

SeYLI-Boutique-divatmarketing
Fotó: Dombóvári Judit

Bátyai Évi, színésznő, úgy érzi, azóta teljesedett ki nőként igazán, amióta két kisfiú büszke édesanyja. Szerencsés, mert otthon elkényeztetik a fiúk, így nem kérdés, hogy nőnap alkalmából is meglepik egy szál virággal, kedves gesztussal. 
„Amikor betértem az üzletbe, egyből kíváncsi voltam, hogy Dorka mit képzelne el rajtam, és az ő választása abszolút egybecsengett az enyémmel. Mivel két kisfiam van, sok kéket hordok, ezzel szemben most egy lágy esésű, nőies, rózsaszín-barack árnyalatú szett talált rám, ami rendkívül jól variálható. Mivel a színházban sokszor öltöztetnek, a hétköznapokban szeretek lazábban, farmer, tornacipő kombinációban megjelenni, de egyébként közel állnak hozzám a nőies darabok, a lényeg, hogy jól érezzem magam az adott szettben és ne legyek feszélyezett. A SÉYLI-ben mindezt megtaláltam, betört ide a tavasz, a jó esésű, finom anyagok, amik bennem a víz hullámzását idézik. Gyerekkoromban igazi hercegnőnek éreztem magam, amikor nőnapon apukám megjelent a friss csokor hóvirággal. Sajnálom, hogy az utóbbi években egy picit kikopni látszik ez a szép gesztus, de én nem panaszkodom, mert engem mindig felköszöntenek a fiúk otthon” – meséli Évi.

Viszkok Fruzsi a tweed összeállítások szerelmese, most egy virágos blézer és nadrág kombinációra esett a választása, ami tökéletesen variálható a hétköznapokban. „Ez a szett szerelem volt első látásra, a színek remekül kiegészítik egymást, tetszik a rózsaszín játékossága. Van egy hasonló, sötét színű darabom, így most lesz egy világosabb testvére is. Nagy erőssége ennek a szettnek, hogy külön-külön is kombinálható akár egy farmerrel, vagy egy elegánsabb nadrággal. A SÉYLI számomra egyenlő a kifinomultsággal, időtálló ruhákat találok itt mindig, amik megfelelnek az aktuális igényeknek. Az új, tavasz-nyári kollekció igazi felüdülés a pasztell árnyalataival. A nőiesség nekem azt jelenti, hogy milyen sok szerepben megjelenünk és helyt állunk nőként: anyaként, társként, testvérként, barátként, független, önálló nőként vagy épp alárendeltebb szerepben. Akkor érzem magam igazán nőnek, amikor az éppen aktuális szerepben önazonosan tudok működni” – teszi hozzá Fruzsi.

Pataki Lili, interior designer, ritkán hord színeket, de a SÉYLI-ben most kivételt tett, ugyanis kedveli a bő fazonú nadrágokat és a barackvirág árnyalatú szett egyből rabul ejtette a szívét. „Ez egy olyan összeállítás, amit kombinálhatok akár sportcipővel, akár magassarkúval, mindkét verzió teljesen más hangulatot ad a szettnek. Dorkával egy iskolába jártam és már akkor kedveltem a stílusát, még mondtam is neki, hogy egyszer valami nagyot fog alkotni, és néhány évre rá megnyitotta a SÉYLI-t. Már maga az üzlet miliője elcsábítja az embert, árad belőle a frissesség, a letisztultság, a harmónia. Itt szerintem mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló szettet, akár a kicsit vagányabb, akár a nőiesebb vonalat képviseli. Sokan mondják, hogy a nőiességünk megélését ne kössük a férfiakhoz, de amióta egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élek, a nőnap is sokkal több értelmet nyert számomra. Minden nőn érződik, ha belülről rendben van, teljesen megváltozik a kisugárzásunk. Nálunk a családban egyébként alap volt mindig a virággal kedveskedés, apum mindig meglepi anyut, általában együtt választottunk neki virágot” – osztja meg élményeit Lili.

(Just Creative)

 

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .