Divat

Trendek: a kordtól a kooperációig

A sneakerek egyre több jellegzetességgel tűnnek ki.

2019 legfontosabb trendjei

2019. sneakertrend
Adidas Originals, 43einhalb

Klasszikusan. Mi következik a 2018-ban uralkodó robusztus sneakerek után? Újra helyzetbe kerülnek a klasszikus sziluettek. Ezt nyomja az ipar, és ebben hisz a kereskedelem.

2019. sneakertrend
Asics, 43einhalb

Robosztusan. Az otromba modellek persze nem tűnnek el azonnal. Ellenkezőleg, éppen most válnak általánossá – de ezáltal kevésbé lesznek érdekesek a progresszív trendek számára.

2019. sneakertrend
The North Face

Profillal. Az urban hiking (városi túrázás) trendje nemcsak a ruházatot, hanem a sneakereket is elérte. Ezt mutatják az olyan márkák, mint a The North Face és a Salomon, de a terepfutó cipőkre is ez jellemző.  

 

 

 

 

 

 

2019. sneakertrend
Converse X Gore-Tex

Funkcióval. Az outdoor trenddel együtt jár az az igény, hogy a cipő minél több speciális tulajdonsággal bírjon. Ezt elégítik ki Sympatex vagy a Gore-Tex kooperációk, és ez ad a manapság már elengedhetetlen történetmeséléshez is érdekes tartalmat.

 

 

 

 

 

2019. sneakertrend

Nike, 43einhalb

Divatosan. Egyre inkább megtalálják az utat a sneakerek világába a ruházatnál használt anyagok: a kordbársony, a tweed és a bevonatolt pamut.

2019. sneakertrend

Reebok X Victoria Beckham

Közösen. A Reebok Victoria Beckhammel, a Puma Karl Lagerfelddel, a Nike az Off-White-tal szövetkezik. Továbbra is fontosak a kooperációk, de ez most leginkább más tervezőkkel való együttműködésben valósul meg. 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás