Divat

TREND – ELŐRETEKINTÉS 2021 tavaszára

FÉRFIRUHÁZAT 

A 2021-es tavaszi idény nyitánya

Moodboard bei Windsor

A kérdések szezonja. A nyitott pontoké és a bizonytalanságoké. Ám a tavasz el fog jönni. Persze valamivel később, jóval szűkebb költségvetéssel kalkulálva fog megérkezni a divatkereskedésekbe. A kereskedelem és az ipar egyaránt óvatosan tapogatózik, csökkenteni kívánja az árunyomást, fenntartható módon növelve a választékok vonzerejét. Ennek megfelelően a kollekciók: világosak, puhák, lazák és kényelmesek – egy csipetnyi szórakoztatással. Kötelezően.

Földhöz kötöttség

Két lábbal a földön. Vászon, kender és viszkóz gondoskodik a kötetlen természetesség érvényre jutásáról a férfiruházatban. Szembetűnően sok lazaság és kényelem.

Maerz Muenchen, Phil PAtter, Eduard DresslerKét lábbal a földön. Vászon, kender és viszkóz gondoskodik a kötetlen természetesség érvényre jutásáról a férfiruházatban. Szembetűnően sok lazaság és kényelem.

Frissesség

Baldessarini, Brax, Eduard Dressler

Világos színek uralják az összeállításokat. Finom természetes tónusok, menta, korál, narancs és sárga árnyalatok frissítik a színpalettát. Virágok, levelek és növényminták jutnak hangsúlyos szerephez.

(TextilWirtschaft)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás
Oldal tetejére