Business

TMTE – III. negyedévi képzések

Kedves Tagunk, Partnerünk!

Szíves figyelmükbe ajánljuk a III. negyedévre tervezett képzéseinket:

1.) „Textilipari ismeretek
Korszerű textilanyagok és technológiák” Blended-learning képzés (e-learning tananyag, ellenőrző kérdéssorok, online konzultáció) – 2023. augusztus 1. – szeptember 30.

A korszerű alapismereteken kívül, többek között az újszerű nyersanyagok, technológiák, innovatív és korszerű textilszerkezetek, környezetkímélő eljárások, beszerzéssel kapcsolatos műszaki kérdések, a minőségmegvalósítás és a fogyasztóvédelem aktuális tudnivalói kerülnek a képzés előterébe. A TMTE által fejlesztett és az aktualitásokkal folyamatosan kiegészített „Textilipari ismeretek” e-learning tananyag. A digitalizált tananyag tíz részre tagozódik és blended learning képzési formára alkalmas (számos ábrával, fényképpel, magyarázatokkal).

Jelen képzés az IFKA által értékelt és minősített szakmai képzés, melynek elvégzése mind a GINOP-1.2.14-20, mind pedig a VEKOP-1.2.7-20 Divat és Dizájnipari pályázatok nyertesei számára az egyéves fenntartási időszakot követő eredményességi mérésnél pontot ér!

További részletek >>>

2.) Szerkesztő és számítógépes szériázó, modellező (60 órás) tréning – 2023. július 7. – július 29.

A képzést ajánljuk: modelltervezőknek, szerkesztőknek, ruhaipari szakképzésben résztvevő oktatóknak, minden szakembereknek, aki a női és férfiruha szerkesztés-modellezésben jártasságot kíván szerezni vagy azt magasabb szakmai színvonalon kívánja elsajátítani

Megszerezhető ismeretek:
–   A résztvevők megismerik a modellszerkesztés alapját és gyakorlatot szereznek különböző alapszabásmintáinak kialakításában.
–   Képessé válnak egyedi méretű női vagy férfiruhák szabásmintáinak kialakítására divatrajzok vagy fotók alapján különböző méretekben,
–   A résztvevők megismerik a számítógéppel támogatott (vektorgrafikus), szerkesztés, gyártmányrajz és metszetábra készítés modellezés-szériázás – terítékrajz-készítés (CAD) módszereit és rendszereit
–   A képzés alapot ad a női, illetve férfiruha szerkesztő-modellező, szériázó munkakör betöltéséhez szükséges követelményeknek az Európában általánosan használt módszer szerint

Jelen tréning az IFKA által értékelt és minősített szakmai képzés, melynek elvégzése mind a GINOP-1.2.14-20, mind pedig a VEKOP-1.2.7-20 Divat és Dizájnipari pályázatok nyertesei számára az egyéves fenntartási időszakot követő eredményességi mérésnél pontot ér!

További részletek >>>

3.) MIR belső auditor képzés (ISO 9001:2015) – 2023. szeptember hó folyamán 3 egymást követő nap 09.00-17.00

Képzési cél: Az ISO 9001:2015 szabvány követelményei és a vállalati fejlesztési célok szerint az irányítási rendszer koordinálására, fejlesztésére való felkészítés, valamint belső auditori képzés.

Akiknek ajánljuk:
a minőségügyért felelős vezetők, termelésvezetők, folyamatmérnökök, a vállalati minőségügy területén tevékenykedő munkatársak

A résztvevők képesek lesznek az ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer belső felülvizsgálatának végzésére, irányítására az ISO 19011:2018 szabvány elvárásai szerint.

További részletek >>>

TMTE Titkársága

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .