Business

Textilkollekciót dob piacra a Tamaris

Licencpartnere az OTTO

Katharina Brecht/ TextilWirtschaft

Így fest a Tamaris textilkollekciója

A Tamaris többet kíván nyújtani cipőknél és táskáknál – „teljes körű életstílus-márkává” szeretne válni. Ebben a szellemben teszi meg a Wortmann-csoport főmárkája a következő lépést, amikor a 2020-as tavaszi/nyári szezonban piacra dobja több mint száz tételből álló textilkollekcióját. Ezzel a területtel 2015 óta kísérletezik a márka.

A Tamaris termékpalettája eddig cipőket, táskákat, ékszereket, bőröndöket és szemüvegeket foglalt magában. Most ruházati termékekkel egészül ki a választék. A Tamaris a cég tavaszi/nyári kollekcióját tervező Otto-csoportnak adta textillicenszét.

A kollekcióval a Tamaris „kiváló kidolgozást, magas minőséget és tökéletes szabást” kíván nyújtani vásárlóinak. A kollekciót a „trendi stílusok”, az alapmodellek és a népszerű örökzöldek vegyes kínálata fogja jellemezni. Ruhák, ingek és blúzok éppúgy megtalálhatók az összeállításban, mint farmerek és könnyű, nyári kötötttermékek. Ezeket három outdoordzsekiből és egy kabátból álló dzseki-összeállítás egészíti ki. A megjelenés a „divatostól a trendorientálton át a nőiesig” terjed, és a vállalat közlése szerint virág- és etnóminták, valamint csíkos felületek is díszítik a modelleket. Ezenkívül minden ruhadarabot márkajelzéssel látnak el: a Tamaris közleménye szerint minden terméken megjelenik a körbe zárt Tamaris-T.

A Tamaris ingek 24,95 euróba kerülnek

A Tamaris textilkollekciójával új, a divat iránt fogékony célcsoportot kíván megszólítani. „Ki akarjuk használni a márka vonzerejét, hogy a divatszektor további termékterületein is érvényesíteni tudjuk a benne rejlő lehetőségeket. Célunk, hogy folyamatosan tovább tudjuk fejleszteni licencportfoliónkat. Az utóbbi hónapok eredményeit figyelembe véve nagy lépést tettünk előre”, nyilatkozta Jens Beining, a Wortmann-csoport elnök-vezérigazgatója.

Otto

A ruhák a Tamaris textilkollekciójának nélkülözhetetlen részei. 2020. február 25-től a Tamaris textilkollekcióját kizárólag a Tamaris.de és az Otto.de weboldalakon lehet elérni. A termékek fogyasztói árai az ingek és ruhák esetében a vállalat tájékoztatása szerint 24,95 és 69,95 euró között mozognak. A dzsekik legfeljebb 199,95 euróért lesznek kaphatók.

A Tamaris először 2015-ben vágott bele hasonló kísérletbe – szintén az Ottóval együttműködve. A licenszmegállapodás sikere arra ösztönözte a vállalatot, hogy ismét a hamburgiakkal közösen dobjanak piacra textiltermékeket, „mivel a most zárult tesztidőszak eredményei magukért beszélnek”, nyilatkozta a TextilWirtschaftnak a Tamaris egyik szóvivője.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás