Egyéb

Teltházról számol be a Shoes Düsseldorf

CIPŐRENDELÉS A RAJNÁNÁL

Mintegy 600 márka mutatja be legújabb kollekcióit Düsseldorfban a nemzetközi cipőkiállításon augusztus 28. és 30. között.

SHOES-DuSSELDORF-divatmarketing
SHOES DÜSSELDORF

Minden csarnok zsúfolásig megtelt. „Minden fontos német és nemzetközi márka képviselteti magát a SHOES DÜSSELDORF-on” – nyilatkozta Ulrike Kähler, az Igedo ügyvezető igazgatója.

Tökéletes körülményeket kínálunk a nyugodt munkavégzéshez és a három napon át tartó rendelésekhez.

A SHOES DÜSSELDORF kiállításonaz A mint Accatino-tól a Z mint Zouri-ig minden ismert márka jelen lesz. Sok újonnan érkezett, de ismert „arc” is megerősítette részvételét. Gabor vagy Genuins, Ipanema vagy Ilse Jacobsen, Rieker vagy RAS – a SHOES DÜSSELDORF termékkínálata egyedülálló. A Németország közepén fekvő Düsseldorfban olyan nagy márkakínálatot kínálnak, mint sehol máshol.

A SHOES DÜSSELDORF minden szegmenst felölel: prémium, kortárs, városi, gyerek, kényelmes és az egyre fontosabbá váló fenntarthatóság témája, amely friss impulzusokat adhat a POS-nak a közelgő eseményen a számos új márkával. A SHOES DÜSSELDORF ezen kívül a kiváló minőségű kiegészítők és táskák vonzó választékával is várja a látogatókat.

Dátumok

FASHN ROOMS                                  2023. január 28. – 30.

Showroom Concept                          2023. január 26. – 30.

SHOES DÜSSELDORF                        2023. február 26. – 28.

(igedo company)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .