Divat

Sztárok tesztelték a VW-prémiummodellt

A nyitóképen: Cakó Kinga divattervező

A Volkswagen új limuzinja az érzelmeken keresztül, de a racionalitást is szem előtt tartva érkezett a felső-középkategóriába. Ebben a szegmensben Európa szerte a céges vásárlások dominálnak, így olyan autó megalkotása volt a cél, amely megfelel a legszigorúbb járműpolitikával rendelkező cégek előírásainak is, ugyanakkor hat az érzelmekre, és nem csak a benne ülőkére. Így született meg a karakteres formavilágú, dinamikus Arteon, amely bőséges térkínálattal és színvonalas kényelemmel rendelkezik.

„Nagyon örülök, hogy jól ismert, népszerű személyek tartottak velünk, és tesztelték a Volkswagen lenyűgöző új modelljét, amely vágyakat elégít ki, egyszerre hat az érzelemre és az értelemre. Divattervező mérnökök alkották, ami nem reklámszlogen – benne van az autó eszenciája, trendet teremt, előtérbe kerül a dizájn, amely kiemeli a német mérnöki precizitást” – mondta Németh Balázs, a Volkswagen márkaigazgatója.

no images were found

A Volkswagen számára elsődleges a biztonság, amit az Arteon különösen merev karosszériaszerkezete és vezetői segédrendszerek új generációja garantál, a legkorszerűbb kapcsolódási felületekkel, interaktív hálózati kapcsolattal és folyamatos interneteléréssel rendelkezik. „A klasszikus sportautók formai elemeit a ferdehátú karosszériák térkínálatával kombinálja” – jellemezte a gépkocsi formáját Klaus Bischoff, a Volkswagen vezető formatervezője.
A Volkswagen legújabb prémiummodelljét D. Tóth Kriszta, Puzsér Róbert, Epres Panni, Zsidró Tamás, Cakó Kinga és Szőke Gábor Miklós tesztelte, akik benyomásaikról egy rendhagyó sajtótájékoztatón számoltak be.