Divat

Szőrmeboom 2023

Versenyfelhívás

Szereted a természetes anyagokat? Fontos neked a fenntarthatóság? Jelentkezz és mutasd meg mit tudsz kreálni a valódi szőrméből!

Ha nyersz, ismerjenek meg kreációddal együtt a sajtóban, ugyanis a szakmai zsűri által kiválasztott terméket/kompozíciót és a verseny első helyezettjét, olyan vezető szakmai és divatmagazinok nyomtatott, illetve online kiadványaiban mutatjuk be, mint az ELLE, Marie Claire vagy mások*. A második és a harmadik helyezettek részére pedig értékes szőrmecsomag nyereményeket állítunk össze. 

Légy kreatív és mutasd meg, hogy a valódi szőrme kiváló design alapanyag, tartós, időtálló és példaként szolgálhat a megújuló természeti erőforrások felelős és fenntartható felhasználására. A versenyre való jelentkezés 2023. májusában startol, melyről egy későbbi e-mailben küldünk pontos tájékoztatást.

Légy résen és készülj fel már most, hiszen az első három jelentkező 50.000 és 100.000 Ft közötti összegű támogatást kap a megvalósításhoz. Számítunk Rád, légy Te 2023-ban a legnépszerűbb szőrmedesigner Magyarországon!

További információk és a jelentkezési lap elérhető lesz 2023. májusában a szövetségünk honlapján: http://szormeszov.hu/

Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség

  • 1036 Budapest, Bécsi út 85. fszt.5.
  • Tel.: 06 26 525 286
  • Fax: 06 26 323 068
  • E-mail: secretary@hfta.hu

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .