Business

Szakvásári hírek

ISPO München 2022

ZÁRÓJELENTÉS
„New Perspectives on Sports” mottó alatt a világ vezető sportvására november 28-30. között számos termékújdonsággal, kiemelkedő konferenciaprogrammal és számos ismert sportolóval várta a látogatókat. 117 országból 1700 nemzetközi kiállító és mintegy 40 000 szakmai látogató ünnepelte a sportközösség találkozóját a müncheni kiállítási központban.  Teli standok, fontos tárgyalások – ez az első értékelés az Ispo München közel három év kényszerszünet utáni újraindulása után. „Az esemény felülmúlta várakozásainkat.” Ezt mondja Stefan Merkt, a Schöffel Sport ügyvezető igazgatója a müncheni Ispo Münchenről, amely szerdán ért véget. Ugyanez a helyzet a Vaude és a Jack Wolfskin, az Ortovox és a Houdini, a CMP és a Killtec, a Lowa és a Meindl cégeknél. TOVÁBB

„Persze, hogy aggódunk”

ANITA TILLMANN ÉS JÖRG ARNTZ VÁSÁRCSINÁLÓK BESZÉLGETÉSE 
A Premium nyári berlini visszatérése meglehetősen döcögősen ment. Most a két szervező, Anita Tillmann és Jörg Arntz jelentősen átalakították a rendezvényt, és a Rádiótorony alatt az egész iparágnak egy kurátori, széleskörű piacteret kívánnak kínálni Gerry Webertől a Cycle Jeansig.  ” TOVÁBB

A BKS + FIMI növekszik és megduplázza a kiállítási területét

  • – A gyermekvilág nemzetközi szakvására, amely a gyermekgondozást, valamint a gyermek- és tinédzserdivatot egyesíti, a következő rendezvényre megduplázza kiállítási területét.
  • – Közel 400 márka, köztük a legnagyobb gyermekápolási és divatmárkák már megerősítették részvételüket a 2023. január 26-28. között megrendezésre kerülő BKS + FIMI kiállításon.

National Association of Children´s Products from Spain

PURE LONDON: INSPIRÁLÓ FELÁLLÁS

A Pure London, az Egyesült Királyság vezető divatvásár- eseménye, amely 2023. február 12-14. között lesz az ikonikus Olympia Londonban, inspiráló márkákat és tervezőket mutat be a Ready-to-Wear, Pure Jewel, Accessories, Shoes, valamint a Premium Womenswear, Purely Sustainable, Pure Edge, Pure Body és Gen Z új és várva várt területén belül. 
A Pure London világszerte dinamikus, trendorientált és átfogó platformként ismert, és a következő rendezvénye sem fog csalódást okozni, hiszen izgalmasan vegyes, visszatérő és kedvelt márkákat és szenzációs új tervezőket mutat be. 
A Premium Womenswear elegáns és csúcskategóriás kollekciókkal készül. A Pure Londonba visszatérő POM Amsterdam a színek szinonimája, a nőies minták hangsúlyos és egyedi nyomatokat tartalmaznak finom és természetes anyagokban. A Yerse mindenekelőtt a divat és a minőség érzését közvetíti. A felelősségteljesen megtervezett kollekció trendorientált anélkül, hogy lemondana a kényelemről vagy a természetességről.   A Humility a közösségek és országok megsegítésére összpontosít, hisz abban, hogy a divat több lehet, mint ruházat, művészet, kifejezés és kreativitás. Idén februárban visszatér az európai tervezésű La Fee Maraboutee és Vilagallo is. A Pure Londonról további információkért és a regisztrációért kérjük, látogasson el a www.purelondon.com  oldalra.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .