Business

Szakvásári hírek: Shoes Düsseldorf és ILM

Nemzetközi szakvásárok

Inspiráció. Innováció. Egyéniség. – SHOES DÜSSELDORF 

shoes-duesseldorf-2023-
SHOES DÜSSELDORF

Trendteremtő. Cipők, divat és kiegészítők – koncentráltan és kuriózumként. A megfelelő időben. Ezt nyújtja a SHOES DÜSSELDORF, amely augusztus 27-29. között nyitja meg kapuit az Areal Böhlerben  tökéletes helyszínt biztosítva 2024 tavasz/nyár legjobb kollekcióinak. A mix egyedülálló. 500 nemzetközi márka, köztük számos neves spanyol, francia és olasz márka, valamint izgalmas újoncok várják, hogy a szakma felfedezze őket. A SHOES DÜSSELDORF magas minőségű, válogatott kínálatával a legjobb és legfontosabb platform minden divatorientált üzlet számára. 
„Vágyakat ébresztünk. Azt kínáljuk, ami más rendhagyó rendezvényekről gyakran hiányzik. A szabványok helyett egyéniség és inspiráció. Jöjjön Düsseldorfba, ha valami igazán különlegeset szeretne kínálni vásárlóinak” – foglalja össze az Igedo ügyvezető igazgatója, Ulrike Kähler. Egy dolog biztos: legyen szó cipőkről, táskákról vagy divatos kiegészítőkről – az egyedi, szokatlan termékek varázslatos vonzerővel várják a standon a látogatókat. 
Fókuszban a Fenntarthatóság. Kids Corner – a SHOES DÜSSELDORF a Squares-szal együttműködve a következő kiállításon ismét inspiráló platformot kínál a gyermekcipőkkel való sikeres üzleteléshez. Kommunikáció és kulináris élvezetek. A SHOES DÜSSELDORF vitathatatlanul a legjobb és legrelevánsabb kísérő rendezvényekkel rendelkező cipővásár. Az „Alte Schmiedehallen”-ben tartott médiaesemények a különböző trendelőadásokkal, a fenntarthatósági beszélgetéssel és a HDS/L sajtókonferenciával a szakértői know-how páratlanul magas színvonalú portfólióját kínálják. Végül, de nem utolsósorban a SHOES DÜSSELDORF a kommunikáció és a vendégszeretet helyszíne. A csarnokok közötti chill-out terület tiszta nyári hangulatot ígér finom koktélokkal és soul fooddal. Ez egy nagyszerű hely a kikapcsolódásra és a zene élvezésére. Regisztráció 

ILM Offenbach, szeptember 2-4.

Szeretettel várjuk Offenbachban. A szombat délelőtti üdvözlő beszélgetést a nyitott előcsarnokban tartjuk, amelyet Cheryll Mühlen, a J’N’C Magazine és a TextilMitteilungen főszerkesztője moderál. 
Hasonlóképpen, a HDS/L-vel együttműködésben Dr. Claudia Schulz által moderált Ipari beszélgetés izgalmas perspektívákat és betekintést nyújt a bőriparba Offenbach városának szemszögéből. A vendégek között lesz Offenbach főpolgármestere, Dr. Felix Schwenke is. 
Tapasztalja meg a vásár új szegmenseit, a sokoldalú kísérőprogramokat, a kereskedelem és az ipar számára gyakorlatias megoldásokat a FUTURE HUB-ban és a népszerű afterwork partikat.  PROGRAMOK 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szakvásári hírek

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .