Business

Szakvásári hírek: ISPO és Pitti Uomo

Japán visszatér a Pitti Uomo-ra

a legjobb márkákkal és legbefolyásosabb vásárlóival  
Kényszerű távollét után idén januárban a Fortezza vendégül látja a nemzetközi divatszíntéren már befutott és magasan képzett japán tervezőket és márkákat. Az idei kiadás különleges nemzetközi résztvevői között két olyan projekt is szerepel, amely a japán divat kiválóságát mutatja be: A J∞QUALITY FACTORY BRAND PROJECT, amely a legjobb japán gyártók közül hoz össze néhányat, és a JLIA JAPAN LEATHER BOOTH, a bőráruipar vezető márkáinak különleges bemutatója. 
Ezen túlmenően a legfontosabb japán áruházak és kiskereskedők közül is néhányan már véglegesítették jelenlétüket, ezzel is erőstve a kapcsolatot ezzel a dinamikus és izgalmas piaccal. A Firenzébe érkező japán vásárlók között szerepelnek: Barneys Japan, Beams, Isetan Mitsukoshi, Marubeni, Ships, Takashimaya, United Arrows.

Ispo München: 1500 kiállító lesz ott

Több szempontból is premier lesz: november 28-30.között először kerül megrendezésre az Ispo München. Kisebb, kompaktabb és csak három napig tart. Az Ispo a tartalom tekintetében is újjáalakul, és többet akar nyújtani, mint egy egyszerű termékbemutató. Ami a látogatók számát illeti, a szervezők konkrét elvárásokat fogalmaznak meg.  A termékújdonságok mellett az Ispo München novemberi premierjén átfogó betekintést kíván nyújtani a teljes sportipari ökoszisztémába. TOVÁBB

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .